Любопитно

Огледални дати: Защо са вълшебни и как да използваме енергията им

Огледалните дати са вълшебни. И това не е просто метафора. Независимо дали вярваме в нумерологията или пък не, тяхната енергия ни влияе и то доста силно.

Днес, когато науката и технологиите се развиват с бясна скорост, е напълно нормално биоенергетиката да напредва и да ни разкрива все повече от един свят, който все още остава доста неизследван. Но законите на Вселената действат дори и когато не вярваме в тях. Най-често по-чувствителните от нас успяват да ги следват интуитивно. И така подобряват живота си. Други, настроени скептично, дори и не се опитват да ги разберат. Всеки има право на мнение, разбира се и това, че все още не сме „узрели“ за прозрението, не значи, че няма да се случи на по-късен етап от живота ни.

Огледални дати – каква е тяхната мощна сила и как да се възползваме от нея?

Така наречените огледални дати, които съдържат повторение на определени  числа днес са доста популярен инструмент за привличане на късмет. Езотериците препоръчват да бъдем особено внимателни в тези дни, да си пожелаем сбъдване на мечтите или нещо конкретно, което желаем да се осъществи в кратък срок.

Но не всичко, свързано с тези огледални дати се ограничава до изпълнение на желания и малко хора разбират напълно механизма им.

Нека да видим мнението на експертите как правилно да използваме вълшебната сила на всяка огледална дата в наша полза.

5 неща, които не бива да пропускаме да направим на огледални дати

Те носят енергия, но тя не винаги е положителна, но всеки човек възприема този енергиен поток по свой начин. В „огледален ден“ е препоръчително да се избягват всякакви конфликтни ситуации и дори дребни разногласия с близки и не толкова близки хора. Много е важно да се прекара деня на положителна вълна.

Във всяка една огледална дата е концентрирана много положителна енергия, която може много да помогне за реализирането на плановете ни за бъдещето. Това е време за взимане на отговорни решения, за обмисляне на бъдещи перспективи и правене на дългосрочни и краткосрочни планове. 

  Как да говорим интелигентно?

Какво да правим на всяка огледална дата?

Ако в този ден извършваме само положителни действия, тогава самите ние ще се възползваме от благодатната положителна енергия, защото тогава се отваря силен енергиен канал. Казано накратко, на всички огледални дати можете да промените живота си към по-добро.

Как да привлечем щастието?

Такива дни се различават от другите по отношение на енергийните си възможности. И точно тази енергия ще допринесе за изпълнението на плановете ни.

Има един много простичък начин да реализирате желанията си.

Огледални дати – ритуал за сбъдване на желание

Трябва да вземете празен бял лист и обикновен черен химикал. Напишете всичките си планове и идеи върху листа, след което го сгънете и го скрийте на сигурно място.

Този списък ще се превърне в нещо като „енергиен амулет“ и ще действа в полза на изпълнението на всичко, включено в него.

Как още можем да привлечем просперитет на огледална дата?

Необходимо е само да седнете и спокойно да помислите за всичките си планове за бъдещето, тоест, да „програмирате“ сами себе си.

Всеки разбира това по свой начин – за някои е важно семейното благополучие, а за други – финансовите успехи.

Важно е ясно да осъзнаете и формулирате вашата цел в този ден, за да получи тя енергийно попълване и „енергийната програма“ да се задейства.

Да, огледалните дни са изпълнени с много вълшебство и ако успеете да се възползвате от тяхната енергия, това може да промени живота ви завинаги.

Не пропускайте и ежедневно да следите своя дневен хороскоп, за да сте наясно с предимствата и опасностите на всеки един ден и да държите всичко под контрол.

Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg


Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Как да направите екранна снимка на лаптопа?

Как да говорим интелигентно?

Как да накараме мъж козирог да се влюби