Любопитно

Подари с любов: 4 практични умения за момиче, преди да навърши 7-годишна възраст

Подари с любов: 4 практични умения за момиче, преди да навърши 7-годишна възраст

Когато вашата дъщеря порасне, тя наистина ще ви е благодарна не само за подаръците от сърце, но и за ценните уроци от живота 

Какво искат жените?

Философски въпрос, изискващ добре обмислен отговор, който със сигурност не се изчерпва само с една дума. Има нещо обаче, което за тях е особено ценно – да ги изненадаш с подаръци, в синхрон с посланието Подари с любов, за да се трогнат и да ви допуснат в сърцето си.

Знаете, че представителките на нежния пол, често се водят по усета си, повече отколкото от разума, което има своите предимства, защото подсказва за засилена интуиция. И така, вие никога няма да сбъркате, ако засвидетелствате уважение и загриженост към тях.

Не подценявайте и възпитанието на малките момичета, които не след дълго ще са пораснали девойки, а още по-неусетно ще се превърнат в дами, разчитащи на своята независимост.

Работете за тяхното вдъхновение

Понякога мечтаната професия се заражда в детството. Не поставяйте ограничения пред детето си, вдъхновявайте го и го стимулирайте с идеята, че може да успее във всяка сфера, независимо дали по правило принадлежи на жените, или по-скоро по традиция се счита за мъжка.

Дайте й да разбере, че между нейните намерения и интереси не стоят никакви прегради, нека е отворена за възможностите, които й предстоят.

Тя не само е красива, тя е талантлива

Днес, когато обръщаме повече внимание на красотата на жените, а не на техните способности, нека уменията и талантите все пак да не остават на заден план. Вашето момиче заслужава похвали за своите постижения, било то по време на обучението си, или при спортни прояви, ако участва в такива.

  Как да говорим интелигентно?

По този начин вие влагате усилия в развиването на нейната увереност, а тя определено носи редица ползи за детето на по-късен етап.

Какво е нейното хоби

Да, дамите имат право на любими занимания и трябва да намират време за тях! Когато дъщеря ви е малка, тя ще го прави и сама ще показва какви са увлеченията й. Помогнете й да бъде активна в тези дейности, към каквото и да се е насочила – атлетика, интелектуални изяви, конкурси за танци и т.н.

Освен това, при участието си в групи по интереси, тя ще създаде много нови приятелства, част от които може и да се окажат по-продължителни, отколкото сте очаквали. По-хубаво от чистото приятелство няма, а когато имаме допълнителни шансове да го открием, това е безценно!    

От извора на детството    

За всяко дете възрастта до 7 години е определяща за доста от навиците и придобитите способности. Никога не е късно за промяна, но някои спомени остават завинаги, трайно настанени и в подсъзнанието.

И всъщност, красивите моменти може и да бъдат забравени впоследствие, но усещането за приказните дни от детството, никога няма да ги напусне.

Създайте албум с тези неповторими случки и етапи от развитието, с помощта на който с усмивка да си припомняте през годините отминалото време.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Колко седмици има в една година

Какво да направите, когато някой открадне самоличността ви във Facebook

Как да забременея?