Любопитно

Предстои дигитализация на административните услуги в България

Предстои истинска дигитализация на административните услуги. Нещо, което трябваше да се случи преди много години, но неизвестни за нас лица, незнайно защо, решиха, че подобни действия не са нужни.

Относно дигитализацията, плановете бяха споделени не от кой и да е, а именно от г-н Слави Трифонов, който онлайн, в пряко излъчване днес, на 12 юли го потвърди, представяйки членовете на новия кабинет.

Екипът на VISEO е щастлив от подобни действия  и е готов да помага, що се касае за въвеждане, тестване, проектиране, популяризиране на подобни услуги в Интернет.

Експертите от дигиталната агенция вярват, че е време това да се случи и, че изключително много се е забавила тази стъпка.

Какво е положението днес в развитите страни?

Не е нужно да се реди човек на опашка, за да подаде каквото и да било заявление. Достатъчно е да се отвори Интернет страница и с няколко клика потребител да си свърши работата.

Това трябваше да се случи и у нас, още преди ДЕСЕТ ГОДИНИ, поне.

  Как да вляза в чужд WhatsApp?

Предполагаме, че е имало отворени процедури за подобни действия, но познайте какво, парите – изчезнали, услуги – половинчато реализирани.

Дано България, като ДИГИТАЛИЗАЦИЯ, покаже на света, че може много бързо да въведе качествени продукти, неща, които да са изцяло в помощ на жителите на страната.

Ние, екипът на компанията можем много да помогнем, що се касае с услуги, посочени по-горе.

Готови сме да представим ценни съвети, опит, както човешки, така и логически, за да може България по-бързо да се разрасне в този аспект.

Знаем, че предстои много работа, но ще си заслужава, обещаваме!

И така, дали реденето по опашки за всякакви административни услуги ще остане в историята, предстои да разберем.

На добър час от нас, екипът на Viseo.

Пожелаваме успех на новото правителство и дано политическата криза най-после свърши.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Органичните дрехи за новородени – топла прегръдка за нашите бебета

Как да боядисам колата си сам?

Огледални дати: Защо са вълшебни и как да използваме енергията им