Любопитно

Сутиени без банели: За какъв бюст са подходящи

На практика, сутиените без банели са подходящи за всяка форма на бюста, но не можем да отречем, че стоят в пъти по-красиво на по-пищните дадености от природата. Много жени обаче си остават върли привърженички на споменатите модели, тъй като те предлагат изключителен комфорт и удобство. От вас зависи да направите този избор и да спрете да измъчвате тялото си с неудобни елементи.

Всички сутиени без банели, изработени от качествени съставки, са с допълнително подсилване, което трудно ще допусне да се забележи разлика във вида при моделите, когато е налице стандартната подкрепа.

За малък бюст

Нека отново наблегнем на факта, че дори дамите с по-скромни форми, могат да разчитат на удобство. За тях са подходящи сутиените с оформени кухи чашки. Някои модели наподобяват скъсен топ. Те са идеални за всяка визия. Изчистените форми предполагат носенето и на по-впити блузи, като комфортът си остава с предимство.

Ще откриете варианти от същия вид, които по нищо не се отличават от обичайните продукти с банели. Отново оформени подходящо, за допълнителен повдигащ ефект, или под формата на триъгълници за по-смелите. Изчистен дизайн с подсигурено двойно закопчаване и нежни акценти в изработката ще го направят любим за много от дамите.

За среден до голям бюст

Тук смело може да се снабдите с много дантела. Без подплънки, без твърди чашки, само елегантност и сексапил. Гарантирано е, че ще се влюбите още в първите дни на употреба.

  Как да държим бебето при къпане?

Може да се насладите на едни от най-провокативните модели, които със своята детайлна и прецизна изработка са считани за истински шедьовър. От луксозни бюстиета до сутиени тип корсети, предложенията са многообразни и ще ви въведат в света на луксозното бельо за неповторима визия.

Комфортът преди всичко

Неудобният сутиен е сериозна пречка. Той застрашава не само нашия комфорт, но и здравето ни. Лесно може да попречи на свободата на движение и да ограничи нашата подвижност.

Важно е да носите бельо, но не на всяка цена. Спокойно може да си давате почивка в часовете, които прекарвате у дома. Когато спортувате, също трябва да се съобразявате.

Носете подходящи стегнати, но меки модели, които няма да наранят кожата и ще поддържат бюста оптимално. А що се отнася до ежедневието, с две ръце гласуваме за безапелационно качество и елегантно излъчване. Сами ще се убедите колко е лесно да ги постигнете.

Посетете онлайн магазинът за бельо Bul Bel и ще откриете богатство от модели, което ще ви примами да увеличите своята колекция от сутиени. Новостите идват на всеки няколко дни, а красотата ще ви следва на всяка стъпка. 

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Най-дългата дума в света

Връзки с обществеността като консултантска дейност

Вертикална машина за паркиране на автомобили от далечната 1938 г