Любопитно

Традиционни и съвременни сватбени букети

Независимо дали търсите традиционни или съвременни букети, има много възможности за вас. Можете да намерите достъпни опции, които отговарят на вашия бюджет. Можете също така да намерите букети с любимите си цветове. Можете дори да изберете да имате зеленина като част от вашия сватбен букет.

Традиционни стилове за сватбен букет

Независимо дали се жените на закрито или на открито, традиционните стилове на букети за сватба са с класически и елегантен вид. Тези букети са направени да пасват на ръката и могат да се използват различни цветя. Тези букети също са лесни за пренасяне.

Традиционните букети често са структурирани и имат прости цветови палитри. Те също така могат да включват луксозни елементи, текстура и зеленина. Те са вечен сватбен аксесоар и често се използват за декорация на маса или церемония.

Един от най-популярните стилове на сватбени цветя е кръглият букет. Състои се от цветя, свързани заедно в стъбла, за да образуват цилиндрична форма. Традиционно кръглите букети нямат зеленина и са склонни да бъдат едноцветни. Този стил работи добре с различни видове цветя, но най-популярните са розите и ранункулусите.

Друг популярен стил е цветният букет. Стъблата на сватбените букети се нарязват на еднаква дължина, свързват се здраво и се увиват с панделка или декоративно фолио. Тези букети обикновено се използват от шаферки и булки.

Бюджетни опции

Купуването на сватбени букети може да бъде голям разход. Изборът на правилните цветя може да ви помогне да спестите пари, като същевременно изглеждате страхотно. Независимо дали искате да купите цветя онлайн или да отидете на пазара, има много достъпни опции за сватбени букети.

Най-добрият начин да спестите пари от вашите цветя е да отидете на местния пазар. Цветята са свежи и лесни за закупуване, освен това можете да спестите от разходите за доставка. Също така е най-добре да посетите пазара преди сватбения ден. По този начин можете да получите най-добрата селекция от налични цветя.

Избирането на големи, буйни цветове може да окаже голямо влияние, без да ви струва цяло състояние. По-големите цветя покриват повече площ, което означава, че са необходими по-малко цветя, за да се създаде зашеметяващ ефект.

Зеленината може да бъде част от букета

Използването на зеленина във вашия сватбен букет е чудесен начин да добавите текстура и измерение. Освен това е бюджетен вариант. Също така е лесно да се включи в DIY проекти.

  Как да говорим интелигентно?

Има много различни видове зеленина, от които да избирате. Можете да използвате различни цветове, за да създадете уникален букет. Можете също така да смесвате зеленина с други цветя, за да създадете своя собствена уникална флорална композиция. Зеленината изглежда страхотно и като акцент във флорална композиция.

Друг начин да включите зеленина във вашата сватба е като украсите вашето място с клони на растения. Можете да използвате папрати, за да създадете каскаден ефект. Можете също да използвате smilax vine, за да създадете романтичен център. Можете също да използвате саксийни растения, за да насочите гостите и да създадете ароматерапия.

Друга чудесна възможност е да създадете ореол от зеленина над вашите маси за прием. Това ще добави уникален щрих към настройките на вашата маса. Това също е страхотна идея за хамбари и бални зали.

Любими цветове

Изборът на правилните цветя, които да включите във вашия сватбен букет, е важна стъпка към вдъхването на живота на вашата визия. От класическо бяло до романтично розово, има широка гама от цветя, които могат да паснат на вашата сватбена тема.

Люлякът е класическо булчинско цвете. Техните деликатни цветове и сладък аромат ги правят популярен избор. Те също се предлагат в различни цветове, включително бяло, светло розово и наситено розово. Те могат да се съчетаят и с други пролетни цветя, за да се създаде зашеметяващ сватбен букет.

Освен характерния си цвят, люлякът има и сладък аромат. Предлагат се и в бяло, което ги прави чудесен вариант за традиционна бяла сватба.

Хортензиите са универсално цвете, което работи добре в много различни видове сватбени букети. Тези прекрасни цветя се предлагат в различни цветове, включително бяло, розово и оранжево. Те са на достъпна цена и могат да добавят красив цвят към вашия букет. Те също така се съчетават добре с други видове цветя, като рози и далии.

Изберете най-красивия букет за вашия важен ден от Top Flowers – популярен цветарски магазин в страната.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Как да се отървем от мухите

Как да изгоним плъховете, мишки?

Полицията в Китай изпраща 14-годишно момиче обратно при родители, за които се твърди, че са се опитали да я омъжат за 40 000 долара