Хороскопи

Любовен хороскоп

любовен хороскоп

Прочетете вашият любовен хороскоп за днес, утре и следващата седмица. Астрологията може да ни помогне да разберем кои връзки са съвместими и кои не. Съвместимостта на хороскопа може да подобри взаимоотношенията ни с други зодии. С любовният хороскоп може да разгърнете вашият любовен потенциал и да предприемете подходящи мерки, които да доведат до щастлива любов и пълноценен семеен живот.

За да видите ежедневния си любовен хороскоп, моля изберете нашата зодия

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ОВЕН
21.03-19.04
Вижте повече тук >>


zodia-telec

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ТЕЛЕЦ
20.04-20.05
Вижте повече тук >>


зодия-

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА БЛИЗНАЦИ
21.05-20.06
Вижте повече тук >>


зодия рак

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА РАК
21.06-22.07
Вижте повече тук >>


зодия лъв

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ЛЪВ
23.07-22.08
Вижте повече тук >>


зодия дева

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ДЕВА
23.08-22.09
Вижте повече тук >>


зодия везни

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ВЕЗНИ
23.09-22.10
Вижте повече тук >>


ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА СКОРПИОН
23.10-21.11
Вижте повече тук >>


ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА СТРЕЛЕЦ
22.11-21.12
Вижте повече тук >>


ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА КОЗИРОГ
22.12-19.01
Вижте повече тук >>


ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ВОДОЛЕЙ
20.01-18.02
Вижте повече тук >>


ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА РИБИ
19.02-20.03
Вижте повече тук >>


Хороскоп за любовта, връзките и съвместимост за вашата зодия с другите зодии!

Как ще бъде вашият любовен живот днес ?? Разберете, като прочетете вашия любовен хороскоп, любовната съвместимост, базирана на ежедневния любовен хороскоп между двама души.

Истинската любовна съвместимост между зодиакалните знаци може да се намери, като се използва информация от местоположението на планетите във вашата рождена карта – по-специално любовните планети: Луна , Марс и Венера .
Поставянето на Луната е от решаващо значение, тъй като диктува как се чувстваме на основно ниво. В зависимост от това в кой знак е, това ще повлияе на настроението на зодиакалния знак по много различни начини. Марс показва как ще действаме спрямо тези чувства.

Любовен хороскоп и половете

Мъже

Много мъже се чудят как най правилно да общуват с жените по най-подходящият начин. Някои жени харесват цветя и свещи, а други много харесват някой, който ги поглези с обикновена домашно приготвена храна или масаж. Знаейки как да подхождате към жената, която обичате любовният хороскоп ще ви помогне да общувате успешно с нея. Сякаш двамата говорите на един и същ език!

Жени

Много жени, самотни или омъжени са любопитни да разберат най-добрия начин да комуникират с мъжете в живота си. Омъжените жени биха искали да знаят как да разберат по-добре личността на съпруга си. Самотните жени биха искали да открият как да намерят най-добрия партньор. Чрез любовните хороскопи можете да научите неща, които ще ви помогнат да се свържете с мъжа в живота си.
Не е нужно да ви казваме, че всеки мъж е различен ( колкото и да не изглежда така!:) ) Има някои мъже, които реагират добре на жена, която им готви, а има мъже, които искат жена, която всъщност е малко критична към тях. Познаването на определението му за любов ще ви помагне да се свържете с него на много по-дълбоко ниво.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Как да привлечем любовта със силата на мисълта?

Хороскоп за утре Телец

Как да харчите парите, според вашата зодия?