Мода

В навечерието на най-чаканите празници: Подарете мъжки часовник

Естествено, един мъжки часовник винаги е предназначен за представители на силния пол. Но изключвайки това, дали е подходящо да поднесем подобна изненада на който и да било мъж?! Отговорът е твърдо и еднозначно ДА.

Часовникът, независимо от марката и модела, е абсолютна класика. Не всеки е свикнал да носи такъв, но удобството, и без да пренебрегваме визията си заслужават да се приучим на този навик.

Модел според характера

След като установихме, че няма мъж, който да не заслужава малката джаджа, сега е време да разгледаме възможностите за избор според външния вид и характера на човека, за който е предназначен.

Стандартният по вид аксесоар е подходящ за улегнали и не до там екстравагантни мъже. Те неминуемо ще оценят семпъл дизайн и тъмни тонове. Дискретно лого на марката ще се погрижи за тяхното самочувствие. Подобни модели перфектно се съчетават с ежедневна работна визия.

За спортистите ще откриете часовници с подсилен корпус, устойчиви каишки и здравина, която няма да се поддадат на леки удари или вибрации. Дори влагата няма да навреди.

Повечето от спортните модели са подходящи и за водолази. Измерване на надморска височина, хронометър, компас и куп други функции могат да се окажат много полезни за редовните посетители на планината. Футуристичния дизайн на тези устройства умело допълва спортната визия или екипа за излет.

  Дамски маратонки и кецове - Тези цветове подхождат на всяко лятно облекло

Работохолиците също ще се зарадват от естеството на подобен подарък. Точността и графиците за тях са с преимущество в натовареното ежедневие. Синхронизиране с телефона и достъп до всичките ангажименти само през часовника – няма нищо по-удобно от това. Тук отново може да заложите на тъмни, едноцветни модели, които без проблем ще паснат както на костюм, така и на дънки.

За всички подрастващи младежи смарт часовниците ще се окажат фаворит. Може да сте сигурни, че всяко момче ще остане повече от доволно, откривайки подобен подарък в коледната вечер. Сменяемите каишки и персонализираните дисплеи са абсолютен хит.

За най-близките до сърцето на всички дами, часовникът с гравирано лично послание ще остави спомен завинаги. Не пропускайте да използвате подходящите моменти и да напомните на мъжа до себе си колко и за какво го цените. Онези половинки, които са успели да завладеят женското сърце определено заслужават специално отношение.

За всички останали, които все още са сингъл, мястото на бащата и дядото не са по-малко важни в живота на една жена. Създайте си малко мигове на радост и споделено внимание.

Запознайте се с неустоимите предложения на https://timer.bg и не пропускайте да направите поръчка в последните мигове преди Коледа. 

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Дамски суичъри – отговор на модната криза

Как да бъдем стилни през есен 2021?

Полезни съвети за облекло, с което да изглеждаме по-стройни