Мода

В навечерието на най-чаканите празници: Подарете мъжки часовник

Естествено, един мъжки часовник винаги е предназначен за представители на силния пол. Но изключвайки това, дали е подходящо да поднесем подобна изненада на който и да било мъж?! Отговорът е твърдо и еднозначно ДА.

Часовникът, независимо от марката и модела, е абсолютна класика. Не всеки е свикнал да носи такъв, но удобството, и без да пренебрегваме визията си заслужават да се приучим на този навик.

Модел според характера

След като установихме, че няма мъж, който да не заслужава малката джаджа, сега е време да разгледаме възможностите за избор според външния вид и характера на човека, за който е предназначен.

Стандартният по вид аксесоар е подходящ за улегнали и не до там екстравагантни мъже. Те неминуемо ще оценят семпъл дизайн и тъмни тонове. Дискретно лого на марката ще се погрижи за тяхното самочувствие. Подобни модели перфектно се съчетават с ежедневна работна визия.

За спортистите ще откриете часовници с подсилен корпус, устойчиви каишки и здравина, която няма да се поддадат на леки удари или вибрации. Дори влагата няма да навреди.

Повечето от спортните модели са подходящи и за водолази. Измерване на надморска височина, хронометър, компас и куп други функции могат да се окажат много полезни за редовните посетители на планината. Футуристичния дизайн на тези устройства умело допълва спортната визия или екипа за излет.

  Как да зашием без да си личи?

Работохолиците също ще се зарадват от естеството на подобен подарък. Точността и графиците за тях са с преимущество в натовареното ежедневие. Синхронизиране с телефона и достъп до всичките ангажименти само през часовника – няма нищо по-удобно от това. Тук отново може да заложите на тъмни, едноцветни модели, които без проблем ще паснат както на костюм, така и на дънки.

За всички подрастващи младежи смарт часовниците ще се окажат фаворит. Може да сте сигурни, че всяко момче ще остане повече от доволно, откривайки подобен подарък в коледната вечер. Сменяемите каишки и персонализираните дисплеи са абсолютен хит.

За най-близките до сърцето на всички дами, часовникът с гравирано лично послание ще остави спомен завинаги. Не пропускайте да използвате подходящите моменти и да напомните на мъжа до себе си колко и за какво го цените. Онези половинки, които са успели да завладеят женското сърце определено заслужават специално отношение.

За всички останали, които все още са сингъл, мястото на бащата и дядото не са по-малко важни в живота на една жена. Създайте си малко мигове на радост и споделено внимание.

Запознайте се с неустоимите предложения на https://timer.bg и не пропускайте да направите поръчка в последните мигове преди Коледа. 

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Какви детски дрехи да изберете за коледна фотосесия?

Топ 5 модни тенденции за лятото 2023: Идеи за стилни млади дами

Как да носим сребърно колие през студените месеци от годината