Мода

Дамски обувки с дантела – нещо различно и нежно!

Избирайки обувки, повечето жени предпочитат модел с цип. Разбира се, няма проблеми с тях, а процесът на обувки отнема много по-малко време. Високите дамски обувки с дантели обаче имат и редица предимства, които ще бъдат оценени от почитателите на висшата мода, стил и комфорт.

Дамски обувки с висока дантела, за или против?

Можем да започнем с положителните характеристики:

Предимството на обувките с дантела е, че са достатъчно издръжливи. Например, дамските високи черни дантелени обувки, които могат да бъдат и с много и различни цветове, изглеждат много оригинални, привличайки вниманието на околните. Може да се носи дори с тениска и кожено яке. Ако пък харесвате по-женствен образ, тогава късата пола ще бъде идеален вариант.

Друго предимство на дантелените обувки е, че можете да постигнете по-добър комфорт с помощта на дантелата. През зимата, носейки топли чорапи, връзването заменено с дантела може да бъде доста приятно за вашите крака, а през топлия сезон може да регулирате дантелата с помощта на копчетата деликатно скрити в нея. Ако трябва да носите дънки, този чифт обувки е идеален вариант за сложите дънките в обувките. Така ще изглеждате красиво, още повече ако моделът е украсен с допълнителен дизайн като колани, копчета или други декорации.

  Desigual или марката за любителите на модата

Що се отнася до недостатъците, най-важен е продължителността на тяхното предназначение. Този вид обувки са доста деликатни и бързо се късат. Ако съхранявате правилно този вид обувки, вие ще можете да ги използвате в дълъг период от време. Дантелата е лесна за почистване и пране, така че не се притеснявайте да заложите на такъв модел, ако търсите нещо интересно и нестандартно за вас и вашата нова визия. Мога е важно да отбележим, че този вид обувка е доста нестандартна и трудно се съчетава от всеки. Ако имате нужда от обективен съвет за тях е добре да разгледате нашите визии и да прецените дали можете да заложите на дантелени обувки. Успех!

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Desigual или марката за любителите на модата

Какво трябва да знаете, когато избирате зимни ботуши за детето си? Пътеводител при избора

Какви дрехи са подходящи за йога?