Мода

Пролет-лято 2022 – модните тенденции на този сезон

Забелязали ли сте, че след новогодишните празници започвате отчаяно да чакате пролетта? Мислите са вплетени в слънчев венец от надежди, леки материи, ефирни силуети и ярки цветове. Ще ви разкажем за модерните нюанси на пролет 2022, за изключителни щампи и текстури. Вижте нашата селекция от елегантни градски визии, те са невероятни!

Мода пролет лято 2022: чиста елегантност

Ключовата тенденция на колекцията пролет-лято 2022 е с минимум детайли, с монохромни нюанси и безупречни линии. Пуристичният външен вид става все по-популярен. Подчертаването на чистия шик е лесно: всичко, което трябва да направите, е да се съсредоточите върху най-важното – перфектно прилягане, иновативни и естествени материали и устойчива, вечна модерност.

Мода пролет лято 2022: флорална фантазия

Какво може да бъде по-красиво от цветята? Така че модните дизайнери вярват, че през пролетта-лятото на 2022 г. цветята са извън конкуренцията, така че те ни радват с цял куп великолепни стилове. Ретро вдъхновени от 70-те години цветя или мокри акварели и батики, абстрактни неонови цветя или романтично закачливи градински пъпки.

Мода пролет лято 2022: Светлината на Земята

Вдъхновена от цветовете и шарките на африканския континент, тази тенденция е напълно естествена и жизнена. Поразителни елементи и щампи от различни култури, дух на сафари и ръчно изработени нюанси като плетене на една кука и бродерии придават на този стил елегантност, приключенски дух и връзка с природата. Добавете тъкани чанти, кожени колани, сламени шапки, естествени бижута към ленени и памучни рокли – вашата визия ще блести с възхитителни уникални нюанси.

Мода пролет лято 2022: В стила на безгрижна ваканция

Просто се наслаждавайте на живота! Дори в делничните дни. Тенденцията внася нотка на „карибско щастие“ в ежедневието – с летни шарки, батик елементи, екзотични детайли като палмови листа и разбира се, ярки цветове. Материалите са леки, стиловете са ефирни, проектирани в съответствие с празничното настроение.

Мода пролет лято 2022: Нов морски стил

Морски цветове и комбинации, като тъмносиньо и ярко червено, жилетка на райета и спортен привкус, винаги будят интерес и любов. Колекцията пролет/лято 2022 преосмисля морския стил с цветни щампи и морски мотиви като раковини и корали. Това е стилът, който искате да носите всеки ден.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Какво трябва да знаете, когато избирате зимни ботуши за детето си? Пътеводител при избора

Какви обувки да носите през есента на 2022?

Въпрос на стил или как да изберем правилните дамски обувки