Любопитно

Видове детски календари

Персонализираният детски календар е най-добрият начин да създадете личен подарък със снимка за спомен. На детските календари Photobaby със снимки може да сложите повече от една снимка и така да зарадвате роднините и приятелите ви с нещо повече от обикновен календар. Както може би се досещате обаче, разнообразието от видове календари никак не е малко. Нека да разгледаме подробно какъв може да бъде той и какво да изобразява.

Стенен календар

Трудно е да се надмине практичността на физическия календар, висящ на стената, точно там, където всеки може да го вижда ежедневно. Тези календари са предпочитани от повечето възрастни хора, които обичат да си ги закачат в кухнята или в дневната. Също така стенните календари са подходящи и за заети семейства, които трябва да следят различни графици и събития. Снимката на детето върху един висящ календар ще предизвиква поглед на умиление всеки път, когато го видите, така че не пропускайте да се снабдите с такъв за предстоящите празници.

Настолен календар

Настолният календар е компактен начин да следите важните дати през годината на работното ви място. Независимо дали работите от вкъщи или не, със сигурност се нуждаете от малък календар, който да поставите на бюрото ви. Защо да не изберете детски календар със снимка? Трябва да подберете обаче много внимателно снимката, защото тя трябва да се вижда достатъчно добре, макар и малкия размер на календара. Също така, тези настолни календари са прекрасен подарък за близки и роднини. Ако искате да подарите нещо лично, то може спокойно да изберете точно такъв модел календар. Повечето модели могат да съберат само по 1 снимка на месец, така че имайте го и това предвид.

Плакатен календар

Плакатният календар е по-драматичен начин да покажете една или две запомнящи се снимки в голям формат. Цялата календарна година е представена на една страница с размер на плакат. Датите в календара са по-малки и се използват само за справка, докато фокусът е върху снимките. За този тип календари обаче трябва да осигурите много място, на което да бъдат закачени.

  Как да вляза в чужд WhatsApp?

Шаблони за календари

Персонализираните детски календари често вървят с шаблон, на който е изобразен анимационен герой. Изберете шаблоните, които показват предпочитанията на детето ви. Всички приказни шаблони са направени така, че да може снимка на детето ви да бъде акцент. Когато знаете какви ще са шаблоните, подберете цветове снимки, които си подхождат. Специалистите във фото студиото ще ви посъветват, ако не можете да се ориентирате. Създаването на детски календар може да бъде забавно и полезно изживяване, което да ви остави добър спомен.

Как да изберем подходяща снимка за детски календар?

Изберете снимка, където детето ви е само и позира за снимка. Трябва да е в достатъчно близък план и да е на фокус без твърде много други, разсейващи елементи. Не изпращайте снимката по фейсбук и не я сваляйте от там, защото социалните мрежи развалят качеството на снимките и те не могат да се разпечатат добре върху календара.

Изберете снимки, които подхождат по цветове на страниците на календара. Колкото и да са сладки всички дечица, някои снимки и дрешки просто са по-подходящи за разпечатване от други. Можете да потърсите снимки, които са правени от професионални фотографи или да посетите фотостудио за професионална фотосесия. Снимките, направени по този начин, са абсолютно подходящи за използването им върху календари, чаши, рамки и др. Те са достатъчно големи и съобразени с размерите, необходими за създаването на добре изглеждащ детски календар.

Ако тепърва ще избирате облекло за детето, то е най-добре да го облечете в 1 или в 2 цвята. Така ще се откроява най-много то, а не шарените му дрешки. В случай че не сте сигурни, винаги може да попитате фотографа коя дреха е по-правилна и ще изглежда по-добре.

Статията е предоставена от https://photobaby.bg/

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Колко думи има в българският език

Как да гледам филми на андроид?

Как да сменя паролата на рутера