Мода

Въпрос на стил или как да изберем правилните дамски обувки

Пепеляшка е доказателство, че когато дадете на момичето правилния чифт обувки, няма пречка то да сътвори вълшебство! Ние обаче не вярваме само в един подходящ чифт – вярваме в много. Достатъчен е един поглед към нашия шкаф за обувки и ще разберете за какво говорим. Дори не сме единствените; повечето жени са луди по обувките и с право!

Обувките са неразделна част от вашия тоалет, но сме сигурни, че не е нужно да препотвърждаваме това. Това, което наистина трябва да направим, е да ви насочим в правилната посока, ако обмисляте да си купите нови обувки! Направете това преживяване едновременно приятно и модно; имаме няколко идеи как да го направите.

Как да изберете правилния чифт обувки за вас!

Мачовете може и да са направени на небето, но вашата „половинка“ е направена тук, на земята. Позволете ни да ви помогнем в намирането на перфектната комбинация за вашите крака – защото, повярвайте ни, всички имаме нужда от съвети и трикове, когато става въпрос за избора на „единствената“, още повече сред най-модерните дамски обувки! По-долу са представени някои от нашите най-добри предложения за покупка на обувки. Възприемайте ги не като насоки, а като точки от контролния списък, които трябва да бъдат отбелязани, преди да пристъпите към покупка. Ето как да се уверите, че известието „поръчката е направена“ си заслужава!

Винаги се съобразявайте с таблицата с размери

Много от сайтовете за онлайн пазаруване за жени ще ви заинтригуват, преди да изберете размера, като ви кажат дали трябва да увеличите или намалите размера. Това е чудесно, но понякога просто няма интимация, особено ако никога преди не сте пазарували от марката. За добро или за лошо, таблиците с размери ще се окажат най-добрите ви приятели. Не забравяйте да ги разгледате внимателно, преди да пристъпите към бутона за плащане, тъй като те няма да ви излъжат. Важно е също така да имате предвид, че различните видове обувки могат да имат различни начини на прилягане, така че цифрите само ще ви помогнат допълнително в правилния избор. Напротив, ако сте в магазин, помолете модния консултант там да измери краката ви вместо вас.

Дайте им възможност за „пробна разходка“.

Точно както правите тестово шофиране на автомобила, който планирате да купите, така и трябва да знаете дали обувките ви вършат правилно работата си. Размерът не е единственият фактор, който влиза в сила по отношение на обувките, но усещането при ходене с тях е смъртоносна индикация за това, в което се забърквате – буквално. Обуйте чифта, който ви харесва, и след това се разходете небрежно с него в продължение на 5 минути. Размърдайте пръстите на краката си, свийте и разгънете малко свода си и като цяло наблюдавайте как се чувстват краката ви. В края на краищата, най-добре е да не се задоволявате с нещо по-малко от „щастлив“!

  Как да зашием без да си личи?

Имайте предвид повода, мястото и сезона

Правилата за обличане често са предназначени да бъдат нарушавани, но не и в областта на обувките. Ако огромна част от работата ви включва много отговорности, свързани с вдигане на тежести на открито или на закрито, не казваме, че токчетата са забранени, а просто заявяваме, че ще е по-добре да изберете платформи или блокове, за да добавите допълнителна дължина. Освен това сезоните също са решаващи. Не можете да избирате кожени обувки или обувки със затворен връх в мусоните и определено не можете да носите силиконови през лятото. Макар че тези правила винаги са даденост, повечето от нас са склонни да ги изоставят, ако видят нещо, което наистина ни харесва. Това, което трябва да правим, е да направим играта си с обувки силна, а не просто да правим стелажите да изглеждат по-красиви.

Извършете проверка на качеството

Много от решенията ни се основават само на едно „да“ или „не“, а пазаруването със сигурност е като едно от тях, нали? Е, само отчасти. Обувките са единственото нещо, без което не можете да преминете през деня (очевидно), така че, не дай си боже, ако ви се случи ужасяващото скъсване на петата или скъсване на каишката по средата на пътуването. Поправянето или смяната им отнема не само неудобство, но и време, така че за всички нас би било по-добре да следим постоянно не само новите, но и старите обувки, просто за всеки случай.


Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Основни трикове за прикриване на недостатъци във фигурата ви

Пролет-лято 2022 – модните тенденции на този сезон

Как да съчетаваме дамски боти и ботуши със зимните ни дрехи?