Любопитно

Защо мъжете бягат от жената която харесват

Силната връзка може да се почувства рядко.

И така, защо, когато изглежда, че сте го намерили, човек би се отдръпнал?

В крайна сметка всичко вървеше толкова добре. Винаги имате най -доброто време заедно. Тогава без предупреждение сякаш нещо внезапно се е променило.

Вероятно се чувствате доста объркани и се чудите дали е бил изплашен от мисълта, че нещата стават по -сериозни.

Ако искате да знаете точно какво се случва, ето няколко причини, поради които мъжът ще избяга от любовта.

Това става твърде бързо за него

Това пътуване, наречено любов, има възходи и падения. Когато внезапно се върнем на земята и отново поставим краката си на земята, може да осъзнаем колко сме забъркани в нещата, които сме получили.

Някои мъже може да започнат да се побъркват в този момент.

Така че, въпреки че си прекарва страхотно с вас, той може да почувства, че трябва да прекъсне малко авантюрите.

Разбира се, ако той не общува правилно с вас, има вероятност да го разберете погрешно и да се стигне до скандал.

Всички ние имаме собствен график за преминаване към нещо по-сериозно и всички трябва да вървим със собственото си темпо.

Ако има нужда нещата да се развиват малко по-бавно, избягвайте да ставате твърде настоятелни, тъй като е много вероятно да го изплашите повече.

Понякога, когато претоварването започва от всичко, което се движи твърде бързо, само малко пространство и време могат да разрешат нещата.

Той не получава това, от което се нуждае

Сериозната връзка е сериозен ангажимент, особено за мъжете.

  Как да говорим интелигентно?

За да инвестира във връзка, той трябва да види „възвръщаемост“ на тази инвестиция, за да почувства, че живее най -добрия си живот. Това завръщане няма нищо общо със секса или дори с любовта.

Най -голямата „възвращаемост“, която един мъж може да получи от една връзка, е чувството, че той се застъпва за жената в живота си, защитавайки я и й давайки нещо, което никой друг мъж не може.

С други думи, това, което мъжете искат, е да се чувстват като всекидневен герой на жената, която обичат

Не е готов за сериозна връзка.

Той е невероятен човек, отношенията ви вървят толкова добре, че той прави всичко което можете да поискате от него. Има само една уловка – той не е на този етап от живота, в който връзката му е приоритет .

Това може да бъде по много причини. Може да се почувства твърде млад, за да се ангажира в момента, може да е наистина съсредоточен върху работата или обучението си,а може би просто се наслаждава на живота и срещите с различни жени.

Каквито и да са индивидуалните причини, поради които той не е на етапа от живота си в който иска нещо сериозно, в крайна сметка това няма значение. Важното е, че той не е на този етап.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Как да изчистим мазнините от черния дроб?

Kак да си направим барбарон

Как да видим заключен профил във Фейсбук