Любопитно

Илиян взриви мрежата с нови скандални записи между него и Джулиана Гани

Илиян буквлано срина Джулиана с публикуването на серия от записи, като предвидливо е подговил почвата за нещата след това. Пловдивчанката изрича недопустими неща за една майка, но пък не прави чест и на бащата да злепоставя половинката си така и да я провокира, докато тайно я записва.

Новият запис е правен в колата и Илиян се изкарва отново като жертва, след като Гани му посегнала и „той можел да загуби управление върху автомобила и да катастрофират“. Хубаво е да поясним, че в колата е и техният син Давид, за който Джулиана заяви, че ще го даде в интернат!


Джулиана Гани една от най-търсените в Google.bg – СНИМКИ 12+


По-късно блондинката се оправдава, че говори такива неща в момент на афект и никога не би се разделила с отрочето си. Всъщност, двамата водят люта борба за попечителството на детето.

Илиян твърди, че Джулиана не иска сина си. Явно е очаквал, че нещата между тях ще стигнат до медиите и съдът, затова предвидливо е започнал да записва Джулиана. Тя е категорична, че разговорите са манипулирани и изрязани от контекста.

  Как да говорим интелигентно?

„Познавам Илиян много добре и, повярвайте ми, не говори толкова спокойно, колкото на записите. Ама е нормално, той знае, че записва и ще ги пусне по медиите след това. Питам се, ако Джулиана се беше сетила да го запише, какво ли щяхме да чуем“, споделя съседка на Найденов от Монтана.

В социалните мрежи ври и кипи от коментари покрай скандала. Всички са категорични, че потърпевш от случилото се ще бъде тяхното дете, което не заслужава такива родители. „Не оправдавам Джулиана, но има нещо съмнително в разказите на Илиян. Той пуска разговори още преди раздялата им. Кой нормален човек записва половинката си и споровете им?! Освен ако не е предвидил този сценарий предварително и изглежда търси слава, тъй като след като вече не е половинката на Джулиана остава отново никому известен и потребен в шоусредите, към които се стреми“, коментират още запознати с драмите на семейството.


Джулиана Гани горещи снимки. ВИЖ ТУК >>


Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Как да включа гласово търсене?

Мъжки имена / имена за момчета

Как се работи с google classroom