Актуално Хоби

Как да вляза в Tik Tok

как да вляза в тик ток

Питали ли сте се как да влезете в Tik Tok?


За да влезете в TikTok , имате нужда само от социалната мрежа, в която сте се регистрирали, или в противен случай телефонен номер, имейл и парола за достъп. По този начин можете да влезете в платформата, за да следите отблизо любимите си видеоклипове или да продължите да създавате развлекателно съдържание в профила си. Ако имате проблеми при влизане, можете да използвате инструментите на приложението, за да разрешите проблема.
При регистрация в платформата е препоръчително да въведете както имейл, така и телефонен номер , в случай че забравите потребителското име или паролата за вход. Също така е удобно да се регистрирате в социална мрежа, тъй като TikTok ще събира данни и ще синхронизира акаунтите, за да влезете бързо.


Стъпки, които да следвате


Влизането в TikTok е подобно на всяка друга социална мрежа . Всичко зависи от метода или опцията, която сте избрали при регистрацията в приложението. В идеалния случай използвате същата алтернатива, но трябва също да знаете, че имате възможност да влезете чрез други инструменти, в случай че сте добавили няколко акаунта към вашия TikTok профил.


Чрез телефон, имейл или потребителско име


Това е най-често срещаният метод, тъй като се състои във въвеждане на имейл и парола или телефонен номер , с който е регистриран профилът в приложението. В този процес ще получите уникален код за сигурност, с който ще бъде потвърдена вашата самоличност. Ако искате да знаете процедурата, вижте тези стъпки:
Отворете TikTok на телефона си. Ако вече сте се регистрирали, натиснете „Вече имате акаунт? Влизам“.

  1. Изберете „ Използване на телефон/поща/потребителско име
  2. Въведете телефонния номер , с който сте се регистрирали в TikTok, и след това докоснете „ Изпрати код “. Ако си спомняте своя имейл или потребителско име и парола, плъзнете раздела и изберете опцията „ Имейл/Потребителско име “.
  3. Напишете 4-цифрения код , който ще ви бъде изпратен чрез текстово съобщение на телефона ви. С това ще приключите процеса и ще бъдете вътре в приложението
Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Кога се изплаща болничен

Как да си направим хвърчило?

Kак да изкараме бързи пари