Мода

Как да комбинираме бански от две части

Ако искате да научите как да комбинирате горнище с бикини, има няколко стъпки, които трябва да предприемете преди действителната дейност. За да постигнете най-успешния резултат, първо трябва да изберете най-добрия си комплект бански. За тази цел трябва да изберете нещо, което е подобно на бикините. С други думи, те трябва да бъдат от един и същи цвят, еднакъв размер, една и съща форма и от същия тип (т.е. дантела, камизола или коприна). Ако можете да съчетаете горнище  и бикини, направено от един и същ тип плат, значи сте на половината път до целта си. За повече съвети как да научите как да съчетаете сутиен с бикини, моля, вижте по-долу.

След като изберете правилния комплект бикини и сутиен, следващата стъпка е да разберете как да ги носите заедно. Както казахме по-горе, един от най-ефективните начини за комбиниране е като носите горната част едновременно с долната част. Има обаче няколко ситуации, когато са необходими два комплекта сутиени. Например, ако планирате да плувате в океана, не трябва да забравяте да носите сутиена си.

Също така е важно да помислите как да комбинирате сутиен с бикини, когато ще практикувате някои спортни дейности като сърф, кайт борд, каяк, уиндсърф и дори разходка в парка. Препоръчително е да изберете удобни дрехи, които са от същия цвят и стил като вашия бикини топ. Това ще ви помогне да се чувствате по-комфортно по време на всяка дейност.

По-долу е описано как да комбинирате бански горнище и долнище, който трябва да имате предвид, когато плувате. Като начало се уверете, че горната част на вашия бански е изцяло покрита от долната част на бикини. На второ място, би било добра идея да имате покритие на чашката най-малко един или 2 инча точно под нивото на брадичката. Трето, уверете се, че сутиенът ви покрива цялата ви горна част на тялото, с изключение на зоните между лопатките. И накрая, по-добре е да изберете стил с висока кройка, а не с ниска кройка или скъпа, когато става въпрос за носене на сутиен и бикини.

Следват съвети как да комбинирате сутиен с бикини топ, което можете да направите у дома. Първо, трябва да запомните, че най-добрият начин да носите горната половина, без да се чувствате неудобно в бански костюм, е да се уверите, че горната ви половина е в същия цвят като долнището на вашия бански. Това означава, че ако горната част е бяла, долната ви част трябва да е със същия нюанс. Ако горната ви част е с по-тъмен нюанс от долната, тогава можете да продължите и да носите ярко оцветена горна част. От друга страна, ако долната ви част е с по-светъл нюанс от горната част, препоръчително е да изберете по-тъмен топ.

Един от начините да комбинирате сутиен с бикини е да съчетаете цвета на горната част на сутиена си с цвета на долната част на бикини. Например, ако горната ви част е светло жълта, можете да носите светложълт сутиен или светло бежов горнище. По същия начин, ако горната ви част е тъмен цвят като черен, тогава можете да продължите и да изберете тъмно оцветено бикини отдолу.

Когато избирате как да комбинирате сутиен с бикини, препоръчително е да си купите бански, който е с поддържащи чаши. Това ще гарантира, че гърдите ви не стават увиснали, когато плувате във водата. Освен това поддържащите горнища са много по-удобни от обикновените бански костюми и са известни с това, че подобряват формата на гърдите ви. Ако планирате да си купите бански костюм, който предлага допълнителна опора на гърдите, тогава можете също да продължите и да си купите такъв, който.

Един от най-лесните начини как да комбинирате сутиен с бикини отгоре е просто да оставите ризата си свободна. Обикновено банските  костюми се закопчават и това затруднява регулирането на горнището ви, когато сте във водата. Ако искате да покажете деколтето си, тогава можете да завържете долния ръб на горната част на горнището около задната част на талията си. Същото правило важи и при носене на бански със закопчалка. Както споменахме по-рано, можете да носите бански с широка лента през врата, ако искате да подчертаете деколтето си. Ако трябва да носите блуза без презрамки, тогава можете да използвате самият бански, за да оживите горната част.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Как да носите дамски шлифер?

Купете си нещо ново: Дамските дънки са пролетният хит сред панталоните

Модата на трите линии продължава – какво ново от Адидас този сезон