Любопитно

Как да накараме мъж козирог да се влюби

Как да накараме мъж козирог да се влюби– не е лесно да се приближите до Козирог, тъй като той е в постоянна отбрана, около него има ледена атмосфера, което не насърчава по-близки контакти.

Козирогът не вярва в любовта от пръв поглед, така че не трябва да бързате с него. Ако този знак наистина ви харесва, трябва да се научите да процедирате постепенно и търпеливо, да пробивате черупката стъпка по стъпка, защото дори и да бъде поласкан от вашите действия, той никога няма да направи първа стъпка за улесняване на задачата.

Той е още жилав и упорит, управлява се преди всичко от разум, а не от сърце, само след дълъг, щателен анализ може да реши, че дали определена жена наистина е достойна за чувствата му. Всяко несериозно поведение, непрестанно бърборене, благодарност и превръщането на себе си в „сладък идиот“ трябва да бъдат абсолютно изключени, защото това веднага ще ви квалифицира като жена, недостойна дори за най-малкото внимание. Трябва да му покажете, че сте отговорена, разумна, да знаете какво искате да правите в живота си, да имате конкретни планове, които бихте искали да споделите с него, но можете да го направите и без него. Козирогът оценява независимите, амбициозни, но не особено нонконформистки жени, защото това е мълчалив, но авторитарен знак, който очаква да запази господстващото си положение в бъдещите отношения. Той също може да слуша внимателно.

  Как да хвана цифрова ефирна телевизия?

След като успешно сте издържали решаващия изпит, връзката стъпва на солидна основа, но най-често това ще бъде своеобразен „изпитателен период“ преди окончателно и стабилно обвързване. Козирогът ще бъде сериозен, надежден, макар и малко сух към партньора.

В интимни моменти, когато си позволи да е по-отпуснат, ще се окаже, че е страстен и чувствителен, той е знак на Земята и обича „земните“ удоволствия. Когато обаче задоволи сетивата си, той отново ще заеме хладно и сдържано отношение, защото интимният му живот остава най-голямата му тайна и няма намерение да го екстернализира.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Полицията в Китай изпраща 14-годишно момиче обратно при родители, за които се твърди, че са се опитали да я омъжат за 40 000 долара

Най-дългата дума в света

100 годишна технология за локализиране самолети