Мода

Как да носим сребърно колие през студените месеци от годината

Благородният метал оставя съвършено впечатление в околните, особено когато е добре подбран под формата на колие.

Всички предпочитаме лятото, когато е много лесно да се доверим на любимата си рокля и да добавим своите украшения. Със захлаждане на времето обаче не трябва да губим своето желание да изтъкнем женската си красота.

Това че правилата на играта се променят, не е повод да се отказваме от елегантните си бижута. Ако ваша приятелка вече ви е подсказала, че е налице невероятен избор от сребърни дамски колиета от Shine.bg, не пропускайте възможността да попълните колекцията си.

Остава само да се вслушате в съветите на дизайнерите и да съчетавате умело облекло с накити.

  1. Нежно колие в бизнес обстановка

Офис обитателките знаят, че добрият стил изисква умереност в бижутата, докато сте на работното място. За дамите, които провеждат редовни бизнес срещи, е още по-важно да спазват препоръката.

Изчистено и нежно колие е идеалният вариант за вашата елегантна и изискана визия. Семплото бижу ще позволи на шията и лицето ви да се откроят, дори когато носите плътно закопчана до врата риза, поло блуза или рокля с лодка деколте.

Ако държите да подчертаете своята индивидуалност, винаги може да заложите на висулка с колието, стига да не позволите тя да има крещящ вид и да привлича прекалено погледите.

2. Кристали за вечерно парти

Сребърните колиета с кристали не са особено удачни за формалната делова среда през деня, но пък вечерта е благодатна в това отношение. Есенно-зимният сезон е наситен с поводи за празнични събирания, включително и с колегите, предстоят фирмени партита и коледно-новогодишни тържества.

Ето сега е моментът, в който отново ще облечете изтънчена рокля, разкриваща повече плът. Все пак вечерните тоалети го предполагат, а и помещенията са достатъчно отоплени, за да не чувствате дискомфорт.

3. Интересен акцент за настроение

Скрити под пластовете дрехи понякога сме склонни да губим настроението си в студените месеци от годината. Застанете пред огледалото, изберете атрактивни обеци за акцент, или колие с красив камък, а може и гривна, която да се превърне в лайтмотив на тоалета ви.

Сега се усмихнете и посрещнете новия ден, изпълнени с очаквания за комплименти и заредени с енергия да покорите всички върхове. Всяка жена разполага с неподозиран потенциал, и дори когато обстоятелствата се оказват предизвикателство, едно изящно бижу може да превърне обичайната рутина в шеметно приключение.

Помнете, че бижутата са аксесоар към облеклото ви, но тяхната роля е значима, и често именно те се явяват главните действащи лица на цялостния ви облик.  

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Купете си нещо ново: Дамските дънки са пролетният хит сред панталоните

Как да носите дамски шлифер?

Куфарът – изберете най-добрия модел преди почивката си