Любопитно

Как да отмъстим на съседите отгоре?

Има нещо, което не може да се вземе предвид, когато закупувате жилище – човешкият фактор. Дори и най-удобното жилище може да бъде развалено от хората, живеещи наблизо, поради което въпросът как да отмъстим на съседите отгоре става по-спешен от всякога.

Малки мръсни трикове

Малките мръсни трикове могат да бъдат отличен отговор на въпроса как да отмъстите на шумните съседи отгоре. Това е задължителна мярка, която трябва да се приложи в случай на неефективност на преговорите.

– Можете публично да засрамите създателите на проблеми, като използвате разпечатки с лозунга „Молим за мълчание“. Не забравяйте да посочите номера на апартамента, в който живеят вредните съседи.

– Ако съседите имат врата с тапицерия. Разбийте сурово яйце в купа и поставете в спринцовка. Инжектирайте сместа в облицовката на вратата. Гнилата миризма ще се окаже непоносима и нарушителите ще бъдат принудени напълно да почистят входната врата.

Основното в такъв случай е да си отмъсти, без да преминава границата на допустимото. Ако прекалите, нарушителите ще получат статут на жертви, като подадат заявление до районния полицай или до съда.

  Как да говорим интелигентно?

Как можете да дразните, като използвате колата на съседа:

– Изсипете зърно върху покрива на превозното средство и се насладете на ятото птици, които се стичат към капака и покрива,

– полейте колата с валериана и стадо котки ще дойдат на посещение,

– боядисайте автомобила с восък за боядисване на прозорци или миещи се маркери.

Никога не трябва директно да наранявате физически автомобила, като например да удряте прозорци или да драскате боята с пирон. Това попада в статията „Дребно хулиганство“ и в случай, че ви хванат, можете да получите значителна глоба.

Няколко правила за отмъщение, които трябва да имате предвид:

– останете анонимни – не е необходима открита конфронтация със съседите;

– не започвайте с радикални методи – може би едно предупреждение ще е достатъчно;

– не преминавайте границите

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Колко зъба има човек

Как да разбера дали имам спукано ребро?

Колко градуса трябва да духа климатика на топло