Финанси

Как да печелим пари от телефона си

Ето 4 начина да печелите пари с вашия смартфон, които действително работят!

Сърфирайте в мрежата и гледайте видеоклипове

Толкова е лесно да губите време безсмислено в сърфиране в мрежата и превъртане през социалните медии. Защо не спечелите допълнителни пари, докато превъртащият ви пръст тренира?

Доста приложения ви присъждат точки за гледане на реклами. След това можете да осребрите точките си за изплащане – включително карти за подаръци и дори пари в брой! Няколко популярни приложения за сърфиране и печелене:

Swagbucks

Тези дни Swagbucks е може би едно от най -популярните приложения наоколо. (Вижте моя честен преглед на Swagbucks тук.) Печелите „SB“, като пазарувате, гледате видеоклипове и отговаряте на анкети – всичко това можете да осребрите за карти за подарък или в брой в PayPal. Техните членове са спечелили над 185 милиона долара, така че знаете, че правят нещо правилно!

CashPirate


В това приложение печелите точки, като правите бързи анкети, играете игри и взаимодействате с реклами. Всяка завършена дейност получава „монети“, които можете да осребрите за пари в PayPal, след като достигнете определена сума.

Fronto


Това е друго приложение, което ви насърчава да преглеждате новини, статии, продуктови сделки и рецензии, както и да гледате реклами, за да печелите точки. Можете дори да спечелите бонус точки за изтегляне на безплатни приложения. Колкото повече точки натрупате, толкова повече пари в брой, карти за подарък или купони в PayPal можете да осребрите. Приятно!

Пазарувайте (както вече пазарувате)

Ибота


Платете в магазин за хранителни стоки! Преди да пазарувате, изпълнявате няколко прости задачи в приложението, всяка от които е свързана с любими марки или продукти, които обикновено купувате. След като отидете в магазина, правите снимка на разписката си и получавате сумата за връщане на сумата. Можете да изтеглите пари чрез PayPal всеки път, когато спечелите поне $ 5. Ibotta изброява нови сделки през цялото време и МНОГО артикули вероятно вече са във вашия списък! (Мляко? Банани? Хляб?)

Shopkick


Shopkick ви плаща за прекарване на време в определени магазини, в които вероятно вече пазарувате! Сериозно. Сканирайте баркодове и получете точки, които можете да осребрите за карти за подаръци в любимите си магазини. Не можете да разменяте точките си за пари, но определено ще спестите пари, като печелите карти за подаръци, които можете да използвате за пазаруване, което вече бихте правили!

Разписка Hog


Подобно на Ibotta , Receipt Hog ви плаща за пазаруване. Снимате касовата си бележка от всеки магазин, играете няколко печеливши игри и платени анкети и след това осребрявате точките си за карти за подарък или пари в PayPal. Толкова е лесно и повечето от артикулите са неща, които така или иначе вече бихте купили!

Пошмарк


След като създадете акаунт, направете снимки на дизайнерски и маркови дрехи и незабавно ги публикувайте за продажба-за ПО-МЕНО от минута . Има толкова малко проблеми, това е лудост. Poshmark запазва 20% от продажната цена, а останалото е ваше! Poshmark също е пазар, където можете да купувате и продавате, така че продължете и разгледайте наоколо – може да намерите убийствена сделка за до 70% отстъпка от цената на дребно.

Депониране


Depop наистина е подобен на Poshmark – просто щракате и продавате. Те запазват 10% такса за всички продажби, но не се ограничавате само до дрехи. Можете да продавате аксесоари, колекционерски предмети и други забавни предмети. Depop е насочен към по-млада аудитория, запозната със социалните медии, така че много продавачи „моделират“ дрехите (помислете за селфита ), но това не е необходимо. Instagrammers използват Depop за флаш продажби.

Letgo


Един вид „мобилен Craigslist“, letgo е общност, в която можете да купувате и продавате употребявани артикули. Продавачите запазват 100% от продажбата и няма такси за доставка, тъй като размяната се извършва лично. Изключително лесно е да публикувате артикули и можете да разглеждате подобни артикули в различни области, за да прецените цените. Тъй като тази платформа насърчава личните обмени, може да искате да проверите техните указания за безопасност, за да се предпазите от опасност.

eBay


Мобилната платформа за продажби на eBay е напреднала значително от началото на eBay преди толкова години. Регистрирайте се за акаунт, публикувайте артикули за продажба и изчакайте клиентите да наддават. Прост, бърз, лесен за използване и ефективен начин да почистите дома си и да се отървете от всичко онова, което не използвате. Ако се страхувате от мисълта да запазите резултата на продавача си и да дадете обратна връзка в eBay (или всички пътувания до пощата), можете също да опитате тяхната услуга камериер на eBay , където (срещу заплащане) те вършат ВСЯКА работа вместо вас процент от продажбата.

Играйте игри


Ако играта на телефона ви е вашето нещо (и напълно разбирам, че не е за всеки), тогава защо да не удвоите забавлението си, като печелите пари, докато играете? Вижте тези страхотни приложения за игри, които ви плащат за игра.

Qriket


В това приложение всичко, което правите, е да завъртите колело, за да спечелите пари! Избирате цвят (син или жълт) и завъртате. Можете да спечелите всяка сума, от 5 цента до 10 долара на завъртане. След като ви свършат безплатните завъртания, гледайте няколко кратки реклами, за да получите повече завъртания. Можете да изтеглите пари в брой чрез PayPal, след като достигнете 25 долара. Бонус? Qriket има QriketLive събития, на които можете да спечелите парични награди в реално време до $ 100. Можете също така да получавате спин кодове всеки ден, като следвате създателите на Qriket в социалните медии .

Независимо дали играете игри, пазарувате или попълвате анкети, има много начини да печелите пари с вашия смартфон и повечето от тях са наистина лесни. Ще забогатеете ли? Хм … не, но ще спестите малко и това е по -продуктивно, отколкото просто да сърфирате наоколо или да четете коментари върху публикации на други хора във Facebook!


Всички пазаруват. Всички имаме нужда от хранителни стоки, шампоан, дрехи и други неща, нали? Вярвате или не, има приложения за смартфони, които ви плащат, за да пазарувате артикули, които вече са в списъка ви за пазаруване. (И без това не са куп неща, които никога не бихте купили.) Това е просто, тъй като има само няколко допълнителни стъпки, за да започнете да печелите. Ето някои популярни приложения за плащане при пазаруване:

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Лихвите на ипотечните кредити падат, но цените на имоти растат

Как да разберете дали сте подходящ кандидат за кредит

Ползи от финансирането на вашия автомобил