Маркетинг

Как да си направя страница във фейсбук

как да си направя страница във фейсбук

Създаването на Facebook страница става лесно и бързо. Само с някоко клика!

Как да създам Facebook страница?

  • Отидете на facebook.com/pages/create.
  • Щракнете, за да изберете тип страница.
  • Попълнете необходимата информация.
  • Щракнете върху Създаване на страница.

Създайте своята основна бизнес страница във Facebook

Има два начина за създаване на страница във Facebook и двата изискват да влезете в акаунта си. След като влезете в страницата на личния си профил, кликнете върху връзката „Реклама“ отстрани на страницата, за да бъдете отведени на нова страница, където можете да създадете страница.

Вторият начин да създадете страница е да отидете на началната страница за създаване на страница във Facebook , да изберете типа страница, която искате да създадете (т.е. местен бизнес, компания, марка и т.н.) и да изберете допълнителни опции, които да помогнат на Facebook да разбере повече за вашия бизнес. След като изберете опциите за типа страница, която искате да създадете, тя автоматично ще бъде създадена за вас и ще бъдете пренасочени към новосъздадената страница.

Бъдете активни във Facebook

Създаването на бизнес страница в Facebook е само първата стъпка към използването на маркетинга във Facebook за вашия бизнес. Ще трябва да сте активни във Facebook, за да пуснете на пазара вашата страница и да увеличите аудитория. Например, вие не само ще искате да бъдете последователни в публикуването на вашата страница, но също така ще искате да участвате активно в съответните групи, където вашата целева аудитория вероятно прекарва времето си.

Наличието на бизнес страница във Facebook улеснява новите клиенти да ви намерят, да се ангажират със съдържанието ви и да купуват от вас.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Как да печелим пари от Youtube?

Проблеми при формулирането на послания – въпрос които трябва да вълнува политиците!

Визуалната бранд идентичност и нейните елементи