Мода

Маратонките – как да ги носим със стил?

През последните години дизайнери от цял свят полагат сериозни усилия, за да направят маратонките актуални за носене през всеки сезон. Дали успяват? Да! Ако допреди време този тип обувки бе предназначен само за спорт, то днес обути в тях виждаме дори бизнес дами. За да ви докажем това, сме подготвили серия от идеи, с които да ви вдъхновим. Маратонките определено не са скучна обувка. С тях може да създавате атрактивни и разчупени визии.

Вземете например серията маратонки New Balance 574. Тя се е утвърдила на пазара като отличен избор за градска среда. Предлага едновременно комфорт, издръжливост и стил, дори елегантност. Всяка година производителят осигурява нова палитра от вълнуващи модели на достъпна цена.

Как да направим маратонките стилен елемент в облеклото си?


Не се колебайте да изберете чифт маратонки за следващия сезон. Свалете обувките на токчета за известно време и заложете на нещо по-удобно и функционално за всеки ден. Как ще ви споделим още сега, показвайки идеи от световния подиум.

Маратонките в стил смарт кежуал изглеждат страхотно. Предлагат се в разнообразие от цветове. С модел в черно може да комбинирате любимите си скини дънки и ярко есенно яке. Или пък заложете на напълно черна визия! Черни панталони, черно горнище и маратонки в тъмночервената гама.

  Как да зашием без да си личи?

Чифт червени обувки винаги ще ви влязат в употреба. Те създават забележим акцент в облеклото ви. Съчетайте ги смело с черен блейзър, кариран шал, бяла блуза и тъмен клин.

Друга впечатлява визия е дълго бежово яке, тъмносин пуловер, къси светлосини дънкови панталонки и маратонки в няколко контрастни цвята – например зелено, синьо и сиво.

Такива и много други модели може да откриете в този сайт.

Докато вниманието ви е още с нас, нека ви предложим още няколко модерни за сезона комбинации. За дълга разходка из града заложете на нещо по-шик. Съчетайте светлосини дънки с топъл пуловер, голям шал и маратонки в три цвята.

Ако сте почитатели на черното, може да оживите облеклото си с ярък шал и обувки в същия нюанс. В делничен ден съчетайте любимите си маратонки със сив пуловер (тънък или дебел според прогнозата за времето) и мини пола.

Източник на снимка:

Footshop


Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Въпрос на стил или как да изберем правилните дамски обувки

Куфарът – изберете най-добрия модел преди почивката си

Часовници Casio: избор на вечно качество и иновация