Мода

Модата на трите линии продължава – какво ново от Адидас този сезон

Вече почти един век трите линии властват в света на спорта и модата. Всеки знае за кои три линии става дума – за запазената марка на Адидас. Това е спортната марка, основана от Адолф Далсер в Бавария, която преобразява не само спортния, но и модния и рекламния бизнес.

Адидас – влюбени в спорта

Компанията е първата в света, която слага бутонки на подметките на спортните обувки, за да подобри спортните постижения. Това се случва в началото на 30-те години на миналия век.

С екип на Адидас са спечелени и най-много медали на една олимпиада – през 1976 в Монреал спортисти, облечени с трите линии са спечелили 75 златни, 86 сребърни и 88 бронзови медала. Това е рекорд, непобеден и до днес от друга спортна марка.

Адидас е и първата компания, на която й хрумва да разположи свои реклами непосредствено край спортния терен. Така неусетно екипите с трите линии започват да се носят не само от спортисти, но и от фенове.

Спортната марка се превърнала в модна.

Когато спортът дойде на мода

През следващите десетилетия, включително и до днес, носенето в ежедневието на спортни марки се превърна в закон.

Удобни, ефектни и носещи послания, любимите ни спортни марки вече са част от модния гардероб.

Едва ли има човек, който не се е опитвал да подражава на любимите си спортисти, обличайки неговите любими тениска, суичър и кецове, само за да почуства силата, мощта и престижа да носиш победата.

Ето как спортните стоки стават модни находки – като помагат на всички да се чувстват по-добри, по-бързи, по-успешни.

обувки adidas

Какво ново в света на Адидас и трите линии?

Почитателите на марката вече с нетърпение чакат новите колекции от любими анцузи, тениски, шапки и обувки adidas.

Както винаги досега, така и през 2022 компанията няма да изневери на стремежа си да предлага качествени, устойчиви, атрактивни комплекти и обувки за свободното време и тренировките.

Прави впечатление на първо място класическата изчистена линия в бяло и черно с емблематичните линии и лого на фирмата.

Удобни за свободното време и за тренировка в залата, тези обувки Адидас са за хората, които поставят постиженията и победата на първо място, търсейки комфорт и издръжливост.

Има обувки Адидас и за хората, които предпочитат цветните акценти и носят спортните дрехи в ежедневието си. Модели в златисто, сигнално жълто, розово – за любителите на модата има огромно разнообразие от модели на такива обувки.

Да не забравяме и анцузите

Моделите с качулка са друга новост, която ни предлагат от Адидас. Горнището тип худи променя изцяло визията на екипа и го прави удобен за спорт и употреба през свободното време.

Анцузи Adidas са известни с удобството и приятното усещане при носене. Дължи се на точното съотношение между памук и полиестер, което дава лекота, проветривост и безмерен комфорт при носене.

Вече повече от 50 години спортните екипи на компанията са символ на здравина, победа и стил. А ако се чудите какво символизират трите линии на Адидас, отговорът е лесен – трите континента, на които се разпространява спортната марка Северна Америка, Европа и Азия.


Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Полезни съвети за облекло, с което да изглеждаме по-стройни

Как се връзва вратовръзка

Топ 5 модни тенденции за лятото 2023: Идеи за стилни млади дами