Мода

Купете си нещо ново: Дамските дънки са пролетният хит сред панталоните

Приберете панталоните в тъмни тонове и преоткрийте неограничените възможности за комбинации с дънките

Дънковите облекла са подходящи за всеки сезон, като съобразяваме цветовете, материите и моделите им, за да съответстват на температурите и настроението навън. Със затоплянето на времето настъпва моментът да приберем дрехите с тъмни тонове, за да се насладим на пролетното оживление и да се подготвим за разгара на любимото лято.

Разгледайте дамски дънки онлайн от VS Fashion и се убедете, че многообразието е гарантирано, а очакванията за комфорт, елегантна или различна визия са напълно удовлетворени.

Няколко кройки и варианта са тотален моден хит през 2023-та година, поради което е нежелателно да установявате липсата им в гардероба си.    

Разкроени дънки

Някогашният чарлстон напомня за себе си чрез леко разкроените дънки, които напоследък ни изкушават. Те се съчетават с лекота не само с боти и сникърси, но и тепърва ще ги носите с удоволствие със сандали на ток или платформа.

Моделът е перфектен за всички, които държат на издължения силует.   

Широки и ретро

Торбестите дънкови панталони са следващият ви продукт в списъка. Те са с висока талия, което допълнително изтънява фигурата.

Крачолите са доста широки, като позволяват да се носите небрежно, или да ги комбинирате със сако или риза, ако се придържате към по-делови стил.

Необичайни находки

В тази графа влизат по-артистичните изработки на дънки, с добавени рисунки, цветя, бродерии и камъни. Те са цветни, открояващи се и със сигурност ще превърнат тоалета ви в оригинално творение.

Няма да са подходящи, ако държите да се появите така в офиса, но зависи и от дрескода, който се налага да спазвате. През останалото време, когато имате свободата да се разхождате или да пиете кафе с приятели, заложете именно на този ексцентричен подход в облеклото.

Назад към ниската талия

Дънките с висока талия властваха много години наред и ето че ниската отново се завръща, също толкова актуална като високата. За любителите на модата от 90-те години решението на дизайнерите е прекрасна новина.

Тенденцията е изключително гореща и секси, точно в духа на предстоящите месеци. Тук идват на помощ и късите топове, които запазват своето лидерско място сред блузите за нежната част от света. Особено търсен е ефектът сред по-младото поколение, но за дамите с добри пропорции, не съществува никаква забрана да заложат на подобна визия през уикендите и на събирания, които не изискват специален тоалет.    Бонус съвет: Осмелете се и за едно от най-атрактивните съчетания на сезона – деним от главата до петите. Дънково яке, риза, пола или панталонки, придържайки се към един тон или разноцветни елементи. 

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Как да бъдем стилни с рокля

Как да съчетаваме дамски боти и ботуши със зимните ни дрехи?

Модерните Къси Панталони за Лято 2023: Тенденции и Стил