Здраве и красота

Най-хубавите дамски парфюми за 2023 – топ 3 аромата

Всеки сезон ни подтиква да се сдобием с парфюм, който да ни напомня за хубавите моменти. Календарът на годината вече премина средата, което е знак за всички фенове на парфюмерийното изкуство, че вече разполагат с достатъчно разнообразие от ухания, появили се на пазара през настоящата година. Жените могат да бъдат в трепетно очакване, тъй като в следващите редове споделяме селекция от топ дамски парфюми 2023, чакащи да завладеят мисли и сърца.

Магията на най-хубавия дамски парфюм

Трудно би било да се определи само един парфюм, заради изкушаващото разнообразие, което се крие в различните категории. Флорални, шипрови, плодови, дървесни и гурме. Всички те имат свои представители и поне един парфюм от всяка, който се превръща в икона. Представяме ви последните изкушаващи попълнения към уханните семейства на едни от най-известните модни и козметични брандове. Нови, интригуващи и с потенциал да се превърнат в емблеми, точно като Coco Mademoiselle от Chanel

За такъв е сочен Dolce & Gabbana Q Eau De Parfum. Аромат за жените, които могат да се определят като истински кралици на сърцата. Дългоочакваната половинка на нашумелия мъжки аромат King от серията се появи цели 4 години по-късно, но със сигурност чакането е оправдано. Плодово-фужерният парфюм е ода за силните и въздействащи жени. Марката залага на корените си със сицилиански лимон, червен портокал и жасмин. Това намигване към темпераментните дами от Средиземноморието е продължено от сладострастна комбинация от хелиотроп и череша и е завършена от кедър и мускус. 

Пръскането с него и попадащите върху кожата капчици се усещат като поставяне на корона, която всяка жена заслужава да носи. Несъмнено се нарежда сред най-търсените дамски парфюми в реномирани онлайн магазини за козметика и парфюмерия като MAKEUP.

  Как да се грижим за кожата си през лятото?

Изгряващи ароматни звезди на 2023

Плодово-флоралните аромати опеделено са сред фаворитите на нежния пол. Всяка от нас притежава поне един парфюм с омаен дъх на цветя или изкушаващи плодови тонове, който има специално място в колекцията. Ето кои са 3 от най-търсените дамски парфюми от тази изящна категория:

  • Kate Spade Cherie завладя момичетата и жените по целия свят със самото си представяне. Неговият френски шик ви кара да се чувствате сякаш се разхождате из улиците на Париж. Чарът на този парфюм струи още от кокетната червена бутилка, а от нея бликат разкошни нотки на червено френско грозде, малина, мандарина, бял жасмин, мускус и светла дървесина. Уханието се носи от кожата като фин акцент. Точно като шал фишу, с който французойките не се разделят.
  • Versace Pour Femme Dylan Purple е дълготраен дамски парфюм, който пленява с майсторско съчетание от плодови и флорални мотиви. Бергамот, горчив портокал и круша са обгърнати в цветове на фрезия и са подсилени от кедър.
  • Jimmy Choo Rose Passion се усеща върху кожата като докосване от листенца на франджипани и деликатни цветове на жасмин, с които са наситени връхните нотки. От сърцевината се разлива освежаващо кокосово мляко, допълнено от орхидея и подправено с ванилия и сандал. 

Изберете своя нов парфюм от тази селекция. Бъдете готови да завладеете света, благодарение на увереността, която ще усетите, носейки всяко от тези женствени ухания.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Cardizol – форум, цена, мнения, Действа ли Кардизол

От какво се повишава ТСХ

Как да заспя по бързо?