За дома

Сервизната маса в дома: Защо не трябва да подценяваме значението й

Няма дом, който да не се похвали с наличието на поне няколко маси. Една в трапезарията, малка за децата, масичката за кафе и така нататък. Има един вид, който предлага многофункционални решения и винаги може да бъде използван на всяко място в жилището. Това е сервизната масичка. Мислите си, че е излишна и утежнява обстановката, но това не е точно така.

Лека и подвижна

Лесното й преместване, там където е необходима, я прави изключително функционална. Дали ще ви се наложи да пренесете голям брой чинии или ще я използвате за поставка на любимите списания и красиво цвете, тя винаги се отзовава.

Малките й размери я правят компактна и лесна за позициониране. Ненадейно дошлите гости няма да чакат дълго да сновете между кухнята и тях. Пренасяте всичко наведнъж и се наслаждавате взаимно на компанията си.

За последното предназначение ще се нуждаете от колелца. Задължителен атрибут за удобно използване. Целта е все пак да не се натоварвате с тежки предмети. От друга страна съществуват изключително разнообразни модели помощни масички, които биха били незаменими при различни дейности у дома.

Функционална мебелировка

Модулното обзавеждане и лесната промяна на интериора изключително се нуждаят от подобни помощници. Важно е всичко да е изработено от леки и здрави материали. Винаги можете да поставите лаптопа на необичайно място или да излезете на терасата за едно кафе.

  Как да изберем цвета на паркета - практически съвети

Разнообразни модели

Ако се тревожите, че атмосферата ви е прекалено изискана и подобна мебел няма да се впише в интериора, бихте могли да откриете много стилни модели, които ще ви изненадат със своята красота.

На ваше разположение са също и функционални варианти с размери пригодени за прибиране една под друга. Това не само изглежда красиво, но спестява място до момента, в който ще се нуждаете от тях.

Закуска в леглото

А колко пъти сте си мечтали да имате една от онези малки симпатични масички за закуска в леглото. Размерът и крачетата ви осигурява стабилност. Насладете се на приятното усещане да изпиете сутрешния си сок от пресни плодове, докато сте още под завивките.

По същия маниер се изработват и маси за лаптоп. Вече можете да го използвате от удобството на мекия матрак, без да се страхувате, че ще прегрее. Специалните отвори позволяват безпроблемното охлаждане и вентилиране.

Разнообразието няма край. Моделите са с още по–богата гама. Преоценете нуждите си и поканете удобството у дома. Не избързвайте. Решете какво ви липсва според ежедневните ви навици и се снабдете именно с него.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Как да перем завивка със синтетичен пълнеж?

Феноменът “еднолицев матрак”

Практична организация: Ето от какви ножове се нуждаете в кухнята