Кредити

Спешен заем с просрочие и лошо ЦКР

Мога ли да взема спешен заем с просрочие и лошо ЦКР?

Определено някой, който няма просрочени задължения в ЦКР и следователно никога не е бил класифициран като лош платец, е по-вероятно да бъде приет и да получи положителен отговор на искането си.

За да получите кредит с просрочие и лоша кредитна история следвайте внимателно процеса на кандидатстване. Дори и да няма банки, които да отпускат заеми на тези, записани в черния списък на ЦКР, има някои кредитни компании, които обещават да ви отпуснат кредит, ако имате гаранции или обезпечение.

Ако кандидатствате за небанков кредит, но не искате да предоставяте гаранция, тогава не можете да очаквате големи суми. Дори и така, може да имате фирма, която да не се  консултира с ЦКР за историята ви.

Можете да заемете необходимата ви сума, като следвате няколко лесни стъпки. Имайте предвид, че трябва да потърсите толкова пари, колкото можете да си позволите да върнете, без това да създава тежест на семейството ви. Относно финансовото решение, което искате да предприемете, е добре да знаете, че банков заем с лошо цкр, едва ли ви бъде отпуснат. По-добре потърсете небанкова институция, която приема клиенти с просрочени плащания. Имайте предвид, че лихвите, които се начисляват на нелоялните клиенти може да са малки по-високи, защото фирмите ви приемат за клиенти с рискова история. Попълнете заявлението с данните, поискани от избраната от вас фирма и изчакайте отговора, защото определено ще ви се обадят в рамките на работния ден или максимум до два дни.

Ако сте нов клиент на фирма за бързи кредити, т.е. кандидатствате за първи път, ще имате достъп само до по-малка сума с по-кратък период на възстановяване. Възможно е обаче решението да зависи много от случая.

За да направите заявка, трябва да имате поне 18 години и месечен доход, получен от какъвто и да е източник. По-конкретно се приемат много видове доходи, дори и такива от чужбина.

Не е необходимо да имате банкова сметка, за да получавате заем за лоши платци – достатъчно ви е само да имате валиден документ за самоличност и документ за регулярен доход. Сумата може да получите от касите на Изи Пей или от гише на фирмата, от която кандидатствате.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Застраховка живот при кредит

Бързи кредити 100 одобрение

Кредит срещу залог на автомобил