Здраве и красота

Три съвета за красива усмивка

Красивата усмивка е важна по много причини. Една от причините е да имате по-добра представа за себе си. Друго е да се чувствате уверени в себе си и да направите добро първо впечатление, затова и много хора преминават през избелване на зъби. По-светлите, чисти зъби, със сигурност се забелязват и правят впечатление на хората около нас. Ето три съвета, които ще ви помогнат да получите тази красива усмивка.

Блестяща усмивка

Белите зъби и бляскавата усмивка са важни поради редица причини. Те помагат за повишаване на увереността, привличат любов и подобряват външния ви вид.

Бялата усмивка ще ви направи по-социални. Когато се усмихвате, тялото ви освобождава ендорфини, които облекчават напрежението.

А също така, може да увеличи шансовете ви за намиране на работа. Изследванията показват, че хората с по-хубава усмивка, са по-склонни да получават по-добра заплата. Те също така са по-склонни да напреднат в кариерата си.

Когато имате блестяща усмивка, е по-вероятно да създадете приятели. Това означава, че е по-вероятно да бъдете третирани с уважение и дружелюбно.

Добро първо впечатление

Наличието на бели зъби за добро първо впечатление, ще помогне в социалната игра по много начини. Факт е, че хората с чиста и блестяща усмивка са склонни да бъдат възприемани като по-успешни и по-умни от връстниците си. Независимо дали търсите нова работа, среща или просто нов приятел, можете да сте сигурни, че здравословният набор от перлено бели зъби, ще остави добро трайно впечатление.

Здравата и блестяща усмивка, вероятно не е единственият начин да впечатлите вашите колеги или потенциален работодател, но е ключов фактор за спечелването на тяхното доверие. Освен обичайното миене на зъби и почистване с конец, можете да подобрите усмивката си и с козметична стоматология. Въпреки че обикновеният човек може да няма бюджет за скъпа хирургическа процедура, има варианти да се избелят зъбите професионално, без да повредите емайла си.

Страхотната усмивка може да окаже силно влияние върху кариерата и живота ви. Според скорошно проучване, почти една трета от хората, първо забелязват зъбите на човек. Здравата усмивка може да отвори врати в живота ви, които може би никога не сте си представяли.

Подобряване на самочувствието

Да имате бели зъби е чудесен начин да подобрите самочувствието си. Това ще ви позволи да се представите по най-добрия начин в социални ситуации.

Хората с по-светъл нюанс, са по-склонни да си намерят работа. Това е така, защото човешкият мозък е устроен да преценява хората въз основа на начина, по който изглеждат. По-специално, той е склонен да прави прибързани преценки.

Освен това наличието на бели зъби може да ви накара да се чувствате по-млади. Създават впечатление за здраве. Всъщност проучванията показват, че ярката усмивка може да има положително въздействие върху вашето самочувствие.

Смехът освобождава ендорфини, които са хормони на щастието в мозъка. Освен това може да намали стреса и да подобри настроението. В резултат на това, ще бъдете по-щастливи и по-уверени.

Ще имате по-млад вид и ще бъдете по-привлекателни за другите. Освен това ще имате по-добри междуличностни отношения и професионални бизнес настройки. И ще бъде по-вероятно да си намерите работа, което може да увеличи потенциала ви за печалба.

Чувствате се по-добре

Наличието на хубави зъби, дава на хората по-здрава усмивка, което повишава самочувствието. Освен това помага на хората да бъдат по-общителни и приятелски настроени. Увеличават шансовете ви да срещнете сродната си душа. Правилната усмивка, може да подобри кариерата ви. Създаването на добро първо впечатление е важно във всяка сфера на живота.

Ярката бяла усмивка показва, че обръщате внимание на външния си вид. Когато имате красива усмивка, е по-вероятно другите да ви направят комплимент. Освен това е заразно. Смехът ни кара да се чувстваме по-добре и освобождава хормони, които ни правят щастливи.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Защо горчат краставиците?

Витамин Д сутрин или вечер

Лазерна епилация за жени