Мода Статии

10те най-удобни дамски обувки за ежедневно носене

Кои са най-удобните дамски ежедневни обувки?

 За да сме сигурни в изброяването е добре да питаме готвачи, сервитьорки, медицински сестри, стюардеси – професии, които са на крак по цял ден. Да видим кои са избраните от тях типове ежедневни дамски обувки

1. Маратонките. Няма съмнение – това са обувките, които са превзели света. Десетки видове, които се различават по дизайн, цвят и фукционалности, както и огромен брой верни фенове.  Еластичната подметка, лекотата на обувката, удобството при интензивно продължително ходене- тези три фактора са напълно достатъчни да превърнат маратонките в най-търсеното решение.

2. Балеринки. Равният ток и по-официалният външен вид карат много дами да избират балеринките за ходене на работа. Те са подходящи за неформални срещи или за разходки в паркове, защото могат много лесно да се съчетавят с офисното облекло. Неслучайно са препочитани за дамски ежедневни обувки от сервитьорки или стюардеси – професии, изикващи целодевно движение.

3. Сникърси. Въпреки че тук са познати по-скоро като кецове, сникърсите се радват на немалка популярност и за този факт има основателна причина – те са леки и много удобни. Гумената подметка е висока не повече от сантиметър, горната им част е от плат или полиестер: нима ви е нужно повече?

4. Обувки на платформи. Спортни модели или сандали- обувките на платформи имат почитатели, които не биха ги заменили. Обикновено разликата в предната част и петата е малка и кракът се чувства изключително удобно, независимо, че сте на няколко сантимертра над земята. Платформите предполагат една идея по-официано облекло, но можете да видите и дами, носещи летни модели със своя любим чифт деним https://www.obuvki.bg/calvin_klein_jeans.html

5. Еспадрили. Може би най-летните обувки. Материята, от която са произведени, позволява на крака да диша свободно, а на вас да се наслаждавате на лекота при ходене

6. Ниски боти и ботуши през есенно-зимния сезон. Ботушите и ботите с равен ток са търсени в студените месеци. Те запазват топлината на крака, давайки стабилност и комфорт през деня. Можете да разчитате на тях и в офиса, по улиците на града.

7. Обувки на нисък ток. Ако краката ви оттичат след целодневното стоене в офиса, обувки на нисък ток са най-доброто решение. Те са стилни, официални модели и можете без проблем да ги допълвате с пола или дамски панталон.

8. Ниски сандали през лятото. Лято, бански, хавлия и сандали! Няма по-добра комбинация за плажния сезон.Сандалите са леки, удобни и ня спарват крака ви. А и могат да изглеждат съвсем добре.

9. Чехли и джапанки. Друг хит през отпускарския сезон. Обувате ги с едно движение и сте готови за морето. Заемат малко място в багажа и не изискват специално отношение.

10. Апрески/туристически обувки. Сезонни дамски ежедневни обувки, но много удобни и комфортни. Апреските се препоръчват за излизане в снега, докато туристическите модели са подходящи за разходки сред природата

Стилни ли са ежедневните дамски обувки?

Може да не са строго официални, но те изглеждат не по-малко добре. Особено в съчетание с подходящите дрехи. Как да бъдем модерни с ежедневни тоалети? Лесно, ако изберете едно от горните десет предложения.


Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Как да изберете подходящи обувки, които да комбинирате с мъжки дънки?

Купете си нещо ново: Дамските дънки са пролетният хит сред панталоните

Златни обеци – вечният моден аксесоар