Хороскопи

Дневен хороскоп

Зодии дневен хороскоп. Дневните хороскопи са написани въз основа на анализ на текущите позиции на Луната, Слънцето, планетите и тяхната връзка.

Кликнете върху вашия зодиакален знак за да прочетете вашият дневен хороскоп

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е zodia-oven.png

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА ОВЕН
21.03-19.04
Вижте повече тук >>


zodia-telec

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА ТЕЛЕЦ
20.04-20.05
Вижте повече тук >>


зодия-

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА БЛИЗНАЦИ
21.05-20.06
Вижте повече тук >>


зодия рак

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА РАК
21.06-22.07
Вижте повече тук >>


зодия лъв

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА ЛЪВ
23.07-22.08
Вижте повече тук >>


зодия дева

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА ДЕВА
23.08-22.09
Вижте повече тук >>


зодия везни

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА ВЕЗНИ
23.09-22.10
Вижте повече тук >>


Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е scorpio.png

ДНЕВЕН ХОРОСКОП СКОРПИОН
23.10-21.11
Вижте повече тук >>


Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е sagittarius.png

ДНЕВЕН ХОРОСКОП СТРЕЛЕЦ
22.11-21.12
Вижте повече тук >>


Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е capricorn.png

ДНЕВЕН ХОРОСКОП КОЗИРОГ
22.12-19.01
Вижте повече тук >>


Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е aquarius.png

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ВОДОЛЕЙ
20.01-18.02
Вижте повече тук >>


Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е pisces.png

ДНЕВЕН ХОРОСКОП РИБИ
19.02-20.03
Вижте повече тук >>


ЛЮБОПИТНО


Астрологията се счита за едновременно изкуство и наука. Астрологията е изкуство, тъй като е необходима интерпретация, за да се обединят различните аспекти и да се формулира представа за чертите на характера на индивида. Математическата част на астрологията обаче се счита и за наука, защото изисква разбиране на астрономията и математиката.

За астрологията
Астрологията отчита два основни аспекта – потенциала ни за раждане и въздействието на планетите и звездите върху личния ни хороскоп. Тя може да ни помогне да изберем правилния път на кариера и образование, за да направим добър и успешен живот.

Астрологията твърди, че нищо в живота не е случайно и всичко, което ни се случва, се случва по определена причина. Астрологията може да ни даде някои добри отговори защо тези неща ни се случват и ни води в стъпките ни напред. По този начин астрологията всъщност помага на хората да разберат себе си и света около тях много по-добре.

Въпреки че астрологията не е религия, тя предлага комфорт, вяра и по-задълбочено разбиране на света, в който живеем. Тълкуванията често предлагат уверения за бъдещето на някого, но по-важното е, че те трябва да ни покажат начин да разрешим проблемите си и да подобрим връзките ни с партньорите, семейството и приятелите и главно инструменти за среща със себе си и откриване на собствените ни вътрешни светове.

Астрологията може да бъде истински спасител, защото ви дава възможност предварително да знаете за бъдещите препятствия и проблеми. Нашите хороскопи са уникални и могат да ни помогнат да открием и разкрием нашите силни, слаби страни, както и природните ни качества.

Не на последно място – ние вярваме в астрологията, защото става въпрос за нас. Хороскопът ми е като план на живота ми, създаден точно по времето, когато се родих. Това означава, че моята рождена карта е почти толкова уникална, колкото и пръстовите ми отпечатъци. Поставянето на всяка планета в моя хороскоп може да разкрие много за моята личност и съдба.

Астрокартографията е един метод за локална астрология, който твърди, че идентифицира променливите условия на живот чрез разлики в географското местоположение. Съобщава се, че чрез сравняване на наталната карта с различни области по света можете да определите областта, в която ще постигнете най-голям успех.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Знаци на съдбата

Хороскопът: Начинанията на Стрелците няма да бъдат успешни, Козирозите изненадват колегите си

Хороскоп за утре Дева