Любопитно Факти

Eднаквите числа

Постоянно виждате едни и същи числа ? Духовен или психологически феномен е това ?

Много хора съобщават за подобно явление, когато виждат едни и същи числа през цялото време. Може да го видят на часовника, след това да забележат че сметката им в ресторанта е същото число, след това да го видят на регистрационен номер на кола, паркирана близо до тяхната. По някаква причина те забелязват, че номерът продължава да се показва.

И така, какво означава, ако виждате еднакъв номер навсякъде? Виждането на един и същ номер навсякъде се нарича „модел“. Моделите се появяват в живота ви, когато енергийното ви осъзнаване е настроено на определени събития, които се случват последователно. Повтарящите се модели са синхронизации на повикванията и често се появяват като повтарящи се номера, които виждате през целия си ден.

Но този модел духовен феномен ли е или чисто психологически? Тази статия ще обсъди различните гледни точки, за да можете да определите защо виждате номера толкова често и какво можете да направите с тази информация.

Виждайки едно и също число навсякъде: Психология срещу Духовност

През последните няколко години се наблюдава увеличаване на броя на хората, които съобщават, че виждат едни и същи числа през цялото време. Те гледат часовника всеки път, когато той показва 9:11, или многократно получават имейли и текстове в 10:10.

Отначало те отхвърлят това като случайност, но след това става твърде притеснително, за да продължат да го отхвърлят. Дори техните приятели и близки започват да забелязват, че това се случва, когато са наоколо.

Ако не се занимавате с метафизика или езотерични теории и сте един от тези хора които търсят логично обяснение, това може да е разочароващо, тъй като просто няма логическо или научно обяснение.

  Как да извадя батерията на лаптопа?

Може да се изненадате, но йерархията на нуждите на пирамидата на Маслоу може да играе роля във вашите наблюдения на едни и същи числа през цялото време.

В този модел, колкото по-сигурно се чувствате във вашата среда, толкова по-нагоре по пирамидата се изкачвате, докато стигнете до точката на „самоактуализация“. Самоактуализацията е моментът, в който започвате да анализирате и вземате решения за живота си въз основа на това, което ви прави изпълнени, вместо просто да оцелеете.

Това означава да разберете своето място в този свят, извън просто съществуването, за да оцелеете. Започвате да търсите смисъл и цел и да станете всичко, което можете да бъдете. Може да изследвате нови аспекти от живота си, като духовността.

В отговор сега започвате да забелязвате синхронности, които не сте забелязвали преди, защото вече не трябва да се фокусирате върху нуждите за оцеляване от по-ниско ниво.

Сега, когато видите това число, ще спрете и ще се опитате да анализирате значението. Това е начин за самоактуализация .

Виждането на синхронности и модели е нещо, което сме еволюирали, да забелязваме за оцеляването си. Например, забелязвайки моделите на хранене на лъвовете, за да стоят далеч от територията си по време на пиковите часове на лов.

Но тъй като вече не е необходимо да забелязваме модели, за да оцелеем физически, ние придаваме значение на това, за да оцелеем духовно . На нивото на самоактуализация, забелязването на нарастващи синхроничности в живота ви е знак за духовно оцеляване и еволюция и е духовен феномен.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Сутиени без банели: За какъв бюст са подходящи

Как да си направим маска за лице в домашни условия

5 ценни препоръки при инвестиция в качествен часовник