За дома

Сервизната маса в дома: Защо не трябва да подценяваме значението й

Няма дом, който да не се похвали с наличието на поне няколко маси. Една в трапезарията, малка за децата, масичката за кафе и така нататък. Има един вид, който предлага многофункционални решения и винаги може да бъде използван на всяко място в жилището. Това е сервизната масичка. Мислите си, че е излишна и утежнява обстановката, но това не е точно така.

Лека и подвижна

Лесното й преместване, там където е необходима, я прави изключително функционална. Дали ще ви се наложи да пренесете голям брой чинии или ще я използвате за поставка на любимите списания и красиво цвете, тя винаги се отзовава.

Малките й размери я правят компактна и лесна за позициониране. Ненадейно дошлите гости няма да чакат дълго да сновете между кухнята и тях. Пренасяте всичко наведнъж и се наслаждавате взаимно на компанията си.

За последното предназначение ще се нуждаете от колелца. Задължителен атрибут за удобно използване. Целта е все пак да не се натоварвате с тежки предмети. От друга страна съществуват изключително разнообразни модели помощни масички, които биха били незаменими при различни дейности у дома.

Функционална мебелировка

Модулното обзавеждане и лесната промяна на интериора изключително се нуждаят от подобни помощници. Важно е всичко да е изработено от леки и здрави материали. Винаги можете да поставите лаптопа на необичайно място или да излезете на терасата за едно кафе.

  Как да изберем правилния комарник?

Разнообразни модели

Ако се тревожите, че атмосферата ви е прекалено изискана и подобна мебел няма да се впише в интериора, бихте могли да откриете много стилни модели, които ще ви изненадат със своята красота.

На ваше разположение са също и функционални варианти с размери пригодени за прибиране една под друга. Това не само изглежда красиво, но спестява място до момента, в който ще се нуждаете от тях.

Закуска в леглото

А колко пъти сте си мечтали да имате една от онези малки симпатични масички за закуска в леглото. Размерът и крачетата ви осигурява стабилност. Насладете се на приятното усещане да изпиете сутрешния си сок от пресни плодове, докато сте още под завивките.

По същия маниер се изработват и маси за лаптоп. Вече можете да го използвате от удобството на мекия матрак, без да се страхувате, че ще прегрее. Специалните отвори позволяват безпроблемното охлаждане и вентилиране.

Разнообразието няма край. Моделите са с още по–богата гама. Преоценете нуждите си и поканете удобството у дома. Не избързвайте. Решете какво ви липсва според ежедневните ви навици и се снабдете именно с него.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Интересни факти за домакинските уреди

Успокояващи фототапети за спалня

Как да изберем икона на покровител според дата на раждане?