Мода

Ето кои са най-често срещаните грешки в мъжката мода! Вижте дали ги знаете!

Мъжката мода предлага по-малко възможности отдамската, но това не ви предпазва от грешки, момчета.. Експериментирайки с визията си, можете да съчетаете множество модни тенденции и  накрая да предадете своята уникалност. По отношение на модата винаги е страхотно да бъдеш себе си, но има няколко ясни насоки, които трябва да се спазват. За един мъж и най-малкият детайл, като избора на грешна вратовръзка за вашия тип тяло, може да направи или развали цял ансамбъл.

Седем бързи модни грешки?

1. Риза с къси ръкави и вратовръзка

Вратовръзката е част от официалното облекло, а ризата с къс ръкав е ежедневна. Така че няма смисъл да носите тези два елемента заедно.

2. Несъвпадащи цветове между обувки и колан

Винаги помнете : добре е да съчетавате цветовете на обувките и колана си. Изключение: Белите обувки вървят с всеки цвят на колана.

3. Носете грешната долна тениска с ризата си

Видима долна тениска разчупва визуалната линия. Носете сива долна тениска, за да избегнете видимост. Не купувайте бяла долна тениска и такава в ярък цвят.


4. Носенето на изцапани дрехи

Никога не носете изцапани дрехи, защото изглежда непрофесионално. Ако е възможно, опитайте да премахнете петното, като изперете дрехите в топла вода.

5 Носенето на чорапи със сандали

Чорап със сандали придава разхвърлян вид. Сандалите са предназначени за носене на боси крака. Ако краката ви не са част от тялото ви, която е удобно да показвате, тогава избягвайте обувки с отворени пръсти.

Защо прекалено небрежният стил е грешка?

Да изглеждаш сякаш си спал в дрехите си не е модно. Също така е неподходящо за офиса и със сигурност няма да впечатли вашата среща. Ако отделите само няколко минути, за да изгладите дрехите си и да ги закачите, винаги ще сте готови да тръгнете из града със стил.

Как ще разберете дали дрехите ви се нуждаят от внимание от ютията? Е, ако тази сутрин сте извадили ризата си от коша, защото не сте имали възможност да изперете (цяла нощ сте играли на видео игри?), тя ще бъде измачкана. Вероятно също ще мирише. Ако искате да изглеждате добре, погрижете се за дрехите си и се уверете, че са изгладени. Ако планирате да носите дреха повече от веднъж, преди да я изперете, закачете я.

  Как да зашием без да си личи?

По-добрият вариант може да бъде вашите ризи, панталони и костюми на химическо чистене. Излизате от прането си и те изглаждат дрехите ви, преди да ги поставят на закачалка, увита в найлон. Всичко, което трябва да направите, е да ги вземете и да ги поставите в гардероба си. Въпреки че може да струва малко повече пари, отколкото да правите нещата сами, факторът удобство го прави добре струващ това, което харчите. И имате гарантирана професионална работа!

Вредни ли са многото дизайнерски лога?

И мъжете, и жените правят грешката да оставят логото да ги носи вместо обратното. Теорията е, че показвайки огромно дизайнерско лого, вие показвате на света, че можете да си позволите да носите дрехи на този дизайнер. Освен че това е лошо възпитание чрез хвалене, обикновено е просто смешно. Ако видна дизайнерска емблема изглежда като твърде набиващо се в очи нещо, смекчете я или в крайна сметка ще изглеждате по-скоро като билборд, отколкото като човек, разбиращ стила в градската мода. И да ви улесним в избора: https://answear.bg/m/karl-lagerfeld

Изберете вашите артикули, за да покажете един или два качествени продукта, и изберете удобната кройка вместо популярна марка. Ако се чудите дали е препоръчително да закупите риза или друга дреха с изпъкващо лого, задайте си следния въпрос: Ще ви даде ли дизайнерът отстъпка за безплатната реклама? Ако не, тогава изберете нещо, което показва най-добрите ви предимства, независимо кой го е проектирал.

Същото може да се каже и за бижутата. Не е необходимо да носите инкрустиран с диаманти символ на Mercedes около врата си, за да покажете на всички колко пари имате. Сдържаната класа е много по-привлекателна.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Маратонките – как да ги носим със стил?

Мода – дрехи , тенденции

Полезни съвети за облекло, с което да изглеждаме по-стройни