Мода

Какви обувки да носите през есента на 2022?

Модните, практични, удобни обувки за есента на 2022 г. ще ви позволят не само да допълвате гардероба си с интересни модели, но и да хвърлите изцяло нов поглед към вашия стил. Интересни допълнения и аксесоари, завръщането на популярни решения и блясък отново са в тенденция.

Популярни видове обувки

  • Апрески –  Наистина топли и уютни обувки за есента 2022. Тази категория включва и кожени ботуши, които ще се справят с всякакви студове и валежи. Те не бяха чести гости на модни ревюта, но спечелиха най -добрите тенденции през сезон 2022.
  • Ботуши до коляното –  Модната версия вече беше популярна още през пролетта тази година, като тази тенденция все още продължава, въпреки че не говорим за летния период. Освен със стилната си визия, ботушите до коляното подхождат почти на всички дрехи.
  • Сабо – Класиката си остава класика.

Цветове за обувки есен 2022

  Сега портокаловият цвят вече не е „хитът на сезона“ през есента! Такива модели перфектно ще допълнят както сложни, така и строги образи, ще добавят мистика към стила ви.  Друг аспект на новия есенен сезон са ярки, наситени цветове, които веднага ще привлекат вниманието ви. От една страна, такива обувки превръщат класическата пола в истински шик. От друга страна, жълтите, малиновите, розовите, антрацитовите и други нови тонове ще помогнат да се справите с есенната депресия.

  Как да зашием без да си личи?

Характеристики на моделите

  Красотата е в детайлите. Дори класическите модели обувки могат да изглеждат по нов начин, ако смело се доверите на някоя от модните тенденции.

Квадратен пръст

  Идеален модерен вариант за любителите на ясни геометрични форми. Ботуши, боти, сандали, мокасини с квадратни пръсти изглежда сега не са само по кориците на модни списания от 90 -те. Те отново са на мода!

Високи платформи

  Още един ретро детайл, характерен за всички видове модни обувки през есента на 2022 година. Ботите и сандалите на високи платформи ще бъдат удобно и безопасно решение, както и ще добавят допълнителна  височина към визията ви. Освен това на фона на такива обувки краката ви ще изглеждат по-слаби и това винаги е тенденция.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Мода – дрехи , тенденции

Как да зашием без да си личи?

Как да комбинираме бански от две части