За дома

Как да си направим врата хармоника

Всяка година се появяват нови видове дизайни врати, които изненадват със своята практичност и естетика. Вътрешната врата трябва преди всичко да изпълнява демаркационна функция, само тогава тя може да бъде описана като пълна и функционална. Днес в магазините можете да обърнете внимание на вратата тип „акордеон“ или „хармоника – те са много удобни за използване, спестяват място и в същото време успешно разграничени.

Сгъваемите врати могат да бъдат направени и монтирани и без да викате майстори, при условие че всички инструменти и материали са подготвени предварително. Преди производството е необходимо да се запознаете с материала и аксесоарите на вратите. Не е много трудно да сглобите крилото на вратата, когато инструкции стъпка по стъпка се дават от професионалист в тази статия . Ето как да си направите врата „акордеон“-„хармоника“

Инструкции стъпка по стъпка за сглобяване на платното


• Маркирайте подготвения материал. От него се изрязват два панела. В зависимост от индивидуалните предпочитания, единият панел може да бъде направен по-голям от другия или да е същия размер .
• Краищата на панелите трябва да бъдат внимателно обработени след рязане. На ръба на плочата залепете пластмасов ръб и го намажете с лепило. За да се залепят добре материалите, използвайте специален валяк. Конструкциите могат да изсъхнат за половин ден.
• Маркирайте местата, където се намират фитингите и другите елементи на конструкцията на вратата.
• Панелът е фиксиран с две метални оси. Осите са настроени отгоре и отдолу.
• Подгответе отворите за монтиране на вратата.
• Свържете панелите с бримки. В този случай дръжката на вратата ще е монтирана на плочата, която е последната.

  Всичко, от което се нуждаете във вашата баня: Крайното ръководство

Не отнема много време да направите врата, ако се подготвите предварително за процеса на сглобяване. Всичко трябва да е под ръка. Майсторът трябва да изучи внимателно инструкциите. В случай на въпрос. Необходимо е да се обърнете за помощ към професионалист – в противен случай вратата може да бъде развалена по време на производствения процес.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Кога замръзва климатика

5 начина да използвате осветлението, за да преобразите хола си

Чашите като аксесоар за маса